29 martie 2024

RAJA Constanța anunță că înscrierile pentru Concursul „Apa este Viață” continuă

Sunt așteptate creațiile tinerilor școlari despre viitorul apei şi modul în care își asumă responsabilitatea față de această resursă vitală.

Dacă ai între 7 și 16 ani și ești elev al unei instituții de învățământ din județul Constanța, te așteptăm să răspunzi provocării “Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume – Fiecare picătură contează”.

Arată că îți pasă! Acțiunile tale, oricât de mici, pot ajuta la rezolvarea crizei apei. Motivează-i pe cei din jurul tău să acționeze la rândul lor.

Îndrăznește să îți expui ideile care pot aduce schimbarea, folosind oricare dintre tehnicile de pictură sau desen, alb-negru sau color. Termenul limită pentru înscrierea lucrării în concurs este 28 februarie 2023, ora 23.00.

Creațiile care vor primi cele mai multe aprecieri din partea publicului („Like” sau „Love”) vor fi declarate câștigătoare.

Trebuie doar să dai frâu liber imaginației și să lași emoțiile să curgă!

Poți intra în posesia unuia dintre cele 14 premii puse în joc: trotinete electrice, biciclete, hoverboard-uri și vouchere la librăria Cărturești.

Așadar, nu uita!

Înscrierea în Concursul de pictură și desen APA ESTE VIAȚĂ – 2023 se face prin trimiterea unei singure lucrări pentru fiecare participant, în format JPEG sau PDF, pe adresa de e-mail: concurs@rajac.ro. Aceasta va fi însoțită de Declarația de consimțământ parental și de celelalte informații prevăzute în Regulamentul concursului. Condițiile explicite sunt prevăzute în Regulamentul concursului publicat pe pagina de Facebook RAJA sau pe site-ul www.rajac.ro.

Toate lucrările înregistrate în concurs vor fi publicate, începând cu data de 04 martie 2023, în cadrul unei expoziții virtuale, pe pagina de Facebook RAJA S.A., în două albume, câte unul pentru fiecare categorie de vârstă (7-11 ani, respectiv 12-16 ani), pentru a fi votate de public.