19 aprilie 2024

Alexandru Rotariu are nevoie de ajutorul nostru, pentru a merge, din nou. Băiatul trebuie să ajungă la recuperare, într-un spital din Turcia

Alexandru Dumitru Rotariu, în vârstă de 23 de ani, din Agigea, are nevoie de ajutorul semenilor lui. El este diagnosticat cu “parapareză spastică și sindrom cerebelos”, gradul grav.

Coşmarul tânărului a început chiar la naştere, când a fost tras cu putere de cap, fapt ce i-a provocat leziuni care s-au acutizat în timp.
Cu lacrimi în ochi, mama tânărului, Liliana, povesteşte: “Abia la vârsta de 2 ani și 8 luni am aflat diagnosticul. Şi apoi a urmat calvarul. Alexandru a suferit trei intervenţii chirurgicale pentru întindere de tendoane la București, prima în 2006 și a doua în 2012, iar a treia operație a vizat reconstrucția genunchiului, fiind efectuată în anul 2018 în Instanbul. Abia după cea de-a treia operaţie, starea lui s-a ameliorat vizibil, putând face, în sfârşit, paşi cu picioarele drepte. Se deplasează, în prezent, cu ajutorul unui cadru, dar pe distanţe scurte”.
Alexandru este un tânăr inteligent, a fost un elev silitor, a urmat Şcoala Gimnazială din Agigea şi Liceul “Carmen Sylva” din Eforie Sud.
Alexandru trebuie să ajungă, urgent, în Turcia, pentru recuperare. El mai are nevoie de 6.000 de euro, bani de care familia nu dispune.
Împreună, îl putem ajuta să se deplaseze şi să se descurce singur.

Persoanele şi agenţii economici care doresc să-i întindă o mână de ajutor, pot dona în următoarele conturi:

RO49BACX0000000481030001 – Cont în euro;

RO76BACX0000000481030000 – Cont în lei.

Ambele conturi sunt deschise pe numele mamei lui Alexandru, Liliana Daniela Rotariu.
Fiecare donaţie contează!
Vă mulţumim!