20 aprilie 2024

Casa de Cultură caută tehnician-operator sunet/lumini

Tehnician lumini

Tehnician lumini

Direcția Cultură și Sport Mangalia organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de tehnician-operator sunet/lumini treapta I – Serviciul Cultură Scrisă și Creație Contemporană.

  • 02 mai 2023, ora 16.00: termenul limită pentru depunerea dosarelor.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei contractuale stabilite pe baza atribuţiilor corespunzătoare postului, sunt:

· studii medii/generale ;

· diplomă de absolvire/ diplomă de bacalaureat/atestat în domeniul electromecanică, electronică și automatizări, electric, electrotehnic sau producție media;

· cunoștințe de operare pe calculator;

· cunoștințe cu privire la reparația, întreținerea și funcționarea sistemelor de sunet/lumini sau video;

· vechime în muncă – minim 3 ani.

Datele prezentate mai sus sunt orientative. Date detaliate se regăsesc în documentul atașat. Pentru confirmarea acestora, relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare: Direcția Cultură și Sport Mangalia, Șos. Constanței nr. 5, județul Constanța, telefon mobil: 0729/930.454, e-mail: resurseumane@culturasport.ro.