25 aprilie 2024

Copiii sunt invitați, de 1 Iunie, alături de polițiști, jandarmi, pompieri, paramedici SMURD, în Piața Ovidiu din Constanța

Invitație 1 Iunie

Invitație 1 Iunie

Reprezentanții structurilor teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne vă invită să petreceți 1 Iunie alături de cei care sunt mereu la datorie!

Evenimentul va avea loc în Piața Ovidiu din municipiul Constanța, joi, 1 iunie 2023, în intervalul orar 11:00-14:00și este deschis tuturor celor ce doresc să ne cunoască, indiferent de vârstă.

Vizitatorii se vor putea familiariza cu activitatea polițiștilor, jandarmilor, pompierilor militari, polițiștilor de frontieră, paramedicilor SMURD și vor avea ocazia să vadă tehnica expusă de fiecare structură a ministerului. De asemenea, vor afla povești captivante din misiunile executate de colegii noștri și vor găsi răspunsuri la toate întrebările legate de cariera în cadrul MAI.

Bineînțeles, am pregătit și multe surprize, printre care și întâlniri cu o parte dintre colegii noștri deosebiți: câinii special antrenați care ne însoțesc în cele mai dificile misiuni!

Vă așteptăm cu drag!

I.S.U. „Dobrogea“

I.P.J. Constanța

I.J.J. Constanța

G.M.J. Constanța

Garda de Coastă