27 aprilie 2024

Primarul Niculae Stan: „De Ziua comunei Pecineaga vom avea surprize pentru toți cei ce vor veni să petreacă alături de noi”

Conform tradiţiei locale, în prima zi de Rusalii, mai exact, duminică, 4 iunie 2023, se vor desfăşura manifestări cultural-artistice cu prilejul Zilei Comunei Pecineaga.

Primarul comunei, Niculae Stan ne-a declarat că startul distracţiei se va da începând cu ora 14.00, locaţia fiind stadionul din localitate. „Sunt aşteptaţi să ofere participanţilor recitaluri live mai mulţi interpreţi de muzică populară, dar şi dansatori din zonă.

Cu acelaşi prilej, vom premia cu diplome şi cadouri, cuplurile care aniversează 50 de ani de căsătorie, dar şi cetăţenii care au împlinit vârsta de 70 de ani. Vor fi amenajate standuri cu produse tradiţionale, mititei, carne la grătar, dulciuri, dar şi suveniruri şi jucării pentru cei mici.

Va fi o sărbătoare reuşită, la care sperăm să participe cât mai multe persoane nu doar din comuna noastră, ci şi din zonele limitrofe şi chiar din Constanţa”.