28 martie 2024

Atenție se oprește apa în mai multe zone din municipiul Medgidia!

În vederea executării lucrărilor de reabilitare a rezervorului de înmagazinare de la nivelul rețelei de alimentare cu apă din mun. Medgidia, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei de luni – 29 mai 2023, ora 22:00, până marți – 30 mai 2023, ora 04:00 dimineața.

În acest timp vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:

-Spital (tronsonul delimitat de str. Mărgăritarului și Tineretului) și strada Spitalului;

-Zona Vest – blocurile VS-uri și cartierul de case, Est (parțial) și Hidrofor;

-Berărie – porțiunea cuprinsă de str. Rahovei cu Lupeni;

-Catanga- tronsonul delimitat de străzile Panseluțelor și Ovidiu, precum și cei de pe strada Lt. Oprea Haraciu (blocurile D si E);

-Satul Remus Opreanu.

Investiția face parte din Contractul de lucrări CL 31 –“Stație tratare apă, rezervoare și conducta transport Hârșova; Gospodării de apă Năvodari; Reabilitare stație de ape uzate și conducta de refulare Mamaia Sat; Gospodării de apăValu lui Traian; Reabilitare rezervor Medgidia; Stație de clorare Vadu Oii”, în valoare totală de aproximativ 41 milioane lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM).

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm ca echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.

Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

Prin implementarea acestora se realizeazăîmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.