20 septembrie 2024 2:18

Sportiva din Mangalia Andreea Beatrice Ana luptă la Jocurile Olimpice: Ea şi-a aflat adversara din primul tur la categoria 53 kg

Andreea Beatrice Ana, Incze Kriszta, Cătălina Axente, Răzvan Arnăut, Alin Alexuc Ciurariu și antrenorii Stadnik Andrei și Petre Cărare, alături de președintele Federației Române de Lupte, Răzvan Pîrcălabu, sunt pregătiți să trăiască experiența olimpică la intensitate maximă și să revină cu rezultate cât mai bune.

Luni 5 august vor intra în competiție Răzvan Arnăut (60 kg) și Alin Alexuc-Ciurariu (130 kg) la lupte greco-romane. La feminin, Andreea Beatrice Ana (53 kg) și Kriszta Incze (62 kg) vor concura la lupte libere în ziua de 09 august, în timp ce Cătălina Axente (76 kg) își va înfrunta adversara la 10 august, potrivit G4Media.

Sportiva din Mangalia Andreea Beatrice Ana este campioană mondială la lupte și de trei ori consecutiv campioană europeană.

La 23 de ani, cea mai bună luptătoare din România se pregătește pentru a doua sa participare la cea mai mare competiție sportivă din lume, Jocurile Olimpice, unde va concura la categoria 53 kg.

Pe aceeași temă:

Beatrice Andreea Ana, din Mangalia, pe cea mai înaltă treaptă a podimului de la Campionatul de Lupte Europeande Seniori!