19 septembrie 2024 22:02

ULTIMA ORĂ: Șoferul drogat Vlad Pascu rămâne după gratii. Judecătoria Mangalia i-a respins cererea de a fi cercetat în arest la domiciliu

Șoferul drogat care a ucis doi tineri anul trecut în stațiunea 2 Mai rămâne în pușcărie. Judecătorul Claudia Carmen Berevoescu de la Judecătoria Mangalia i-a respins cererea de a fi cercetat, în continuare, în arest la domiciliu.

Iată decizia magistratului de la Mangalia:

Constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive dispuse faţă de inculpatul Pascu Matei – Vlad, cercetat în stare de arest preventiv pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului.

Menține măsura arestării preventive față de inculpatul Pascu Matei – Vlad, cu datele de mai sus, pe o durată de 60 de zile, de la data de 09.09.2024 până la data de 07.11.2024 inclusiv.

Respinge ca neîntemeiate cererile formulate de inculpat prin apărător privind înlocuirea arestării preventive cu arestul la domiciliu.

Pe aceeași temă:

Vlad Pascu a cerut, din nou, să fie arestat la domiciliu. Judecătorii din Mangalia analizează azi solicitarea acestuia

Lasă un răspuns