19 septembrie 2024 22:06

Avarie pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța. Locuitorii din zonă nu au apă potabilă la robinete

Avarie RAJA

Avarie RAJA

Conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 800 mm de pe bd. Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, a înregistrat o avarie, în cursul zilei de azi – 11 septembrie 2024.

Pentru remedierea acesteia se impune sistarea furnizării apei de astăzi – 11 septembrie 2024 ora 22.00, până mâine dimineață – 12 septembrie 2024, ora 11.00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din zona PECO Oxford (cu strada Căpitan Aviator Al. Șerbănescu), precum și cei din zonele și cartierele: Satul de Vacanță, Mamaia Sat, Mamaia Nord, Tabăra de copii Năvodari, Depozit 10, UM – Bateria de Coastă, Ecluza Năvodari, Zona Industrială și SP Midia (Stația de Interconectare Năvodari).

UPDATE:

Echipele de intervenție care execută lucrările de remediere a avariei de pe bd. Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, au constatat că vana de legătură de la nivelul Sursei de Apă Puț 0 nu mai era funcțională și s-a decis înlocuirea acesteia. În această situație, suntem nevoiți să prelungim oprirea de apă până la ora 18.00.

Sunt în continuare afectați de lipsa apei consumatorii din zona PECO Oxford (cu strada Căpitan Aviator Al. Șerbănescu), precum și cei din zonele și cartierele: Satul de Vacanță, Mamaia Sat, Mamaia Nord, Tabăra de copii Năvodari, Depozit 10, UM – Bateria de Coastă, Ecluza Năvodari, Zona Industrială și SP Midia (Stația de Interconectare Năvodari).

Având în vedere diametrul conductei (800 mm), dar și lungimea sistemului de distribuție deservit, reluarea furnizării apei potabile se va realiza progresiv, în funcție de topografia rețelei și de consumurile înregistrate.
Ne cerem scuze și vă mulțumim pentru înțelegere!

Lasă un răspuns