18 octombrie 2024 19:30

(VIDEO) Primăria Mangalia, instituție privată? S-a deschis dosar penal celor care au îndrăznit să intre în primăria lui Cristian Radu

Ieri, mai mulți reprezentanți AUR, au avut îndrăzneala să intre în instituția PUBLICĂ a lui Radu Cristian. Aceștia au fost primiți în biroul secretarei municipiului, dorind să afle motivele pentru care aceasta preferat să lase la latitudinea Judecătoriei Mangalia validarea noilor consilieri.

A urmat un întreg tărăboi, stârnit prin apariția bruscă, în același birou, a lui Cristian Radu, supărat că cetățeni ai orașului au tupeul să intre „în instituția publică” de capul lor, fără să se înscrie în audiențe.

Din nou, primarul urbei a invocat vechea lui marotă: că persoanele cu pricina ar fi putut avea… arme în genți sau că ar putea fi agresat.

Asta, în ciuda faptului că oamenii veniseră pașnic, să pună o simplă întrebare și printre ei se aflau avocați și juriști.

Cum conflictul a degenerat încet, încet, Cristian Radu a apelat 112, pentru a-i evacua pe membrii AUR din primărie. Polițistul venit la fața locului, dar și polițiștii locali, nu au găsit niciun indiciu că ar fi fost vorba despre o infracțiune, ceea ce se poate vedea și în filmarea celor de la AUR.

Cu toate acestea, IPJ Constanța a anunțat, azi, că: „Urmare a sesizării din data de 14 octombrie a.c., cu privire la faptul că mai multe persoane ar fi pătruns în sediul unei instituții publice, din municipiul Mangalia, și ar fi refuzat să-l părăsească, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Mangalia efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violarea sediului profesional.

Precizăm faptul că, până la acest moment, nu au fost aplicate sancțiuni contravenționale”.

Lasă un răspuns