18 octombrie 2024 9:23

Primarul Daniel Gheorghe Georgescu a intrat în cursa pentru Camera Deputaților: Ce mesaj le-a transmis locuitorilor comunei

Daniel Gheorghe Georgescu

Daniel Gheorghe Georgescu

Primarul comunei Limanu deschide lista PSD Constanța pentru Camera Deputaților. Pe pagina de socializare, edilul din sudul litoralului a transmis locuitorilor comunei:

„Sunt onorat, azi, să fiu desemnat oficial candidatul echipei PSD Judetul Constanta pentru un mandat de deputat, în Parlamentul României. Locul 1 pe lista PSD Județul Constanța la Camera Deputaților este o responsabilitate mare, dar este în primul rând o recunoaștere pentru VOI, pentru locuitorii din comuna noastră și din sudul județului Constanța!

Vom fi împreună în continuare, dar la un nivel mult mai ridicat. Cu mize mult mai mari. Dar voi rămâne și alături de comunitatea noastră Limanu, 2 Mai, Vama Veche și Hagieni!

Am venit la primărie cu un mesaj simplu de care m-am ținut 8 ani: Se poate! Am arătat că o comună poate avea standardul de viață dintr-un oraș, dacă îți propui cu adevărat. Este un crez și ceva ce am realizat doar împreună cu VOI. Și pentru asta, vă mulțumesc de încredere!

Am de gând să mă țin cu dinții și mai departe de acest crez, în Parlament. Vreau să arătăm că Se poate să creștem și nivelul de trai și condițiile de viață din tot județul Constanța. Înainte de toate, mereu, trebuie să fie oamenii!

Vă asigur că toate proiectele începute sau în lucru din comună vor fi continuate de către echipa pe care am creat-o la primărie – Echipa „Se Poate”, adică Echipa PSD. Sunt proiectele pe care deja le vedeți: asfaltări, noua creșă, noua grădiniță, complexul sportiv și multe altele.

Acum urmează alegerile și vă chem să fiți alături de mine și de echipa care mereu a susținut proiectele noastre: echipa PSD Constanța și candidatul nostru la prezidențiale, Marcel Ciolacu.

Constanța, la fel ca și România, trebuie să meargă pe un drum sigur! Iar acest drum este drumul echipei PSD!”

Lasă un răspuns