20 aprilie 2024

O femeie din Mangalia acuză că nu-şi mai poate folosi degetul mare de la mana după ce i-a fost recoltat sânge (video)

O femeie din Mangalia acuză un laborator de analize din oraş cu privire la faptul că, în urma recoltării unei probe de sânge, s-a ales cu probleme la degetul mare al mâinii stângi, pe care, de mai bine de patru luni, nu îl poate mişca. În plus, femeia acuză dureri mari la încheietura mâinii, iar tratamentele ulterioare pe care le-a urmat, nu i-ar fi fost de niciun ajutor.

Femeia se numeşte Teodora Miu, în vârstă de 63 de ani şi, nemulţumită din cauza situaţiei cu care se confruntă de câteva luni, a decis să se adreseze presei, cu scopul de a prezenta propriul caz, astfel ca nicio altă persoană să nu mai sufere aşa cum suferă domnia sa. În sesizare, femeia a precizat că „În data de 10 octombrie 2012, am făcut analize medicale la laboratorul << Pro Diagnostic>> Mangalia, unde mi-a fost recoltat sânge nu din vena antebraţului, ci din încheietura mâinii. După recoltare, am simţit o durere mare la încheietură, la degetul mare.  Locul recoltării s-a umflat, s-a întărit şi s-a învineţit. Am fost la medicul de familie, am fost la spital, am făcut terapie, am urmat diferite tratamente. După toate tratamentele, nu pot folosi mâna, cred că mi-a fost atins nervul degetului mare”, ne-a povestit Teodora Miu.       

Femeia s-a prezentat la medicul de familie, dr. Mirela Frusescu, care i-a dat trimitere către un  chirurg. Medicul primar chirurg Muayabo Kadisha i-a prescris pacientei un tratament, numai că, în urma acestuia, problemele au rămas. Marţi, 26 martie a.c., Teodora Miu a mers, din nou, la medicul de familie care i-a recomandat să se prezinte la trei specialisti (ortoped, neurolog şi reumatolog), pentru a se stabili cauza exactă a durerilor, cât şi tratamentul care se impune.

Mai trebuie spus faptul că laboratorul, aflat în centrul Mangaliei, aparţine dr. Elena Gorun, microbiolog, doctor în biologie din Constanţa. Aceasta ne-a declarat că, în calitatea domniei sale, de cadru medical cu o experienţă foarte îndelungată, „nu am considerat niciun moment că personalul medical din această unitate ar fi făcut vreo greşeală. Mai departe, voi putea sta de vorbă, dar numai cu organele competente. Colectivul este ales şi format de mine, de mai bine de şase ani, de când am deschis laboratorul. Repet, din punctul de vedere al laboratorului, nu am găsit nicio vină sau vreo greşeală“.

1 thought on “O femeie din Mangalia acuză că nu-şi mai poate folosi degetul mare de la mana după ce i-a fost recoltat sânge (video)

  1. D-na dr. Elena Gorun isi apara personalul cu o tenacitate iesita din comun. Este asa de sigura ca personalul dumneaei este atat de bine pregatit incat nu adminte nici 1% eroare in actul medical. Nu poate fi adevarat asa ceva. Sunt mii de cazuri de personal medical care din neatentie au nenorocit multe vieti. Deci concluzia : d-na dr. Elena Gorun nu va mai aparati personalul pana in panzele albe ci faceti tot ceea ce este omeneste posibil pentru ai reda sanatatea d-nai Miu. Dv d-na doctor nu ati fost de fata cand a fost recoltata proba de sange, nu stiu daca aveti sistem video in unitate si ati vizionat apoi modul cum angajata dv. a procedat la recoltarea de sange. Ce ac a folosit,cum a fost introdus acul, cat de atenta era cand facea acest lucru, etc,dar sunteti sigura 100% ca totul a fost conform standardelor. Stiu ca sunteti un medic foarte bun, am citi multe despre succesele dv pe internet sau in ziare dar cazul de fata ma nemultumeste. Fiti loiala pacientilor pentru ca juramantul dv la asta se refera si incercati sa vindecati acea doamna !

Comments are closed.