19 aprilie 2024

Consilierii locali i-au găsit un sediu lui Victor Manea

Consilierii locali i-au identificat si atribuit deputatului de Mangalia, Victor Manea, un sediu adecvat pentru desfăşurarea activităţii în teritoriu. Şi nu un sediu oarecare, ci unul aflat chiar în centrul oraşului aşa, ca să ştie tot mangaliotul unde să îşi adreseze nemulţumirile şi doleanţele.

Biroul parlamentar al deputatului Victor Manea va fi, începând din această săptămână, în Piaţa Revoluţiei, mai precis lângă Monumentul Eroilor. Durata contractului aprobat de consilieri este de cinci ani, cu posibilitatea de prelungire.

Victor Manea, deputat liberal de Mangalia, face parte din Comisia pentru administraţie publică, amenajarea teritoriului şi echilibru ecologic. În declaraţia sa de avere, postată pe site-ul Camerei Deputaţilor, la început de mandat (18 decembrie 2012), acesta şi-a trecut un apartament de 80 metri pătraţi, aflat în Constanţa, dar şi o datorie de aproape 7.000 de euro.

Ce averi au senatorii Mangaliei

 Sudul litoralului are şi doi senatori: pe social-democratul Nicolae Moga, aflat la al doilea mandat şi care este si vicepreşedinte al Senatului şi pe Marian Vasiliev (PP-DD) membru al Comisiilor pentru cultură, artă şi mijloace de informare în masă şi pentru egalitate de şanse.

Dacă acesta din urmă nu se poate lăuda nici că ar deţine vreun apartament, teren, autoturism sau conturi bancare (potrivit site-ului Senatului României), ci doar un venit de 2.000 de lei, Nicolae Moga este ceva mai înstărit. Deţinătorul „Moga-mobilului“, sediul său parlamentar pe patru roţi, senatorul şi-a bifat în declaraţia de avere un teren intravilan în Mamaia Sat-Năvodari, de 4.608 mp, un teren agricol de 5,5 hectare la Adamclisi şi unul intravian, de 126 mp, în Constanţa, ultimele două moştenite. Potrivit declaraţiei sale de avere, senatorul mai deţine o casă de locuit şi una de vacanţă în Mamaia Sat-Năvodari şi o casă în Constanţa, un depozit bancar de 53.200 de lei, şi venituri din dividende – 131.368 lei şi din închirierea unui spaţiu comercial – 16.874 lei.

5 thoughts on “Consilierii locali i-au găsit un sediu lui Victor Manea

  1. Domnul pictor Perko se bucura si se lauda in campanie ca primarul Radu i-a promis lui si doamnei pictorite Luiza Cala acel spatiu pt o galerie de arta. Cum politica si prieteniile sunt mai importante, promisiunea s-a dus pe apa simbetei…

    1. Iti dai seama ce ,,valoare,, au picturile alea daca Luiza nu e in stare sa inchirieze un sediu de 2 lei. Poate vinde ceva din vile si isi ia un spatiu comercial sa faca galerie. Bai fratilor mai puneti si voi mana la munca lasati mazgaleala si scrijelitul ori vorbaraia.

  2. Ramane liber spatiul de langa Cristopher unde activa fostul muzeu a lui Colesniuc

  3. Bravo! Sediu in buricul tirgului! Sa vedem daca o sa si faca ceva Manea pt mangalioti. Pina una alta Radu si-a achitat cu brio obligatiile fata de el.

  4. Sunt atitea asociatii care fac bine copiilor care au cerut sedii si n-au primit nimic dar politicienii pot sa primeasca si taman in centrul orasului

Comments are closed.