18 aprilie 2024

Consilierii au aprobat subventia de transport pentru Seaside Tour, dar si majorarea capitalului social al Goldterm SA

Reuniţi într-o şedinţă de îndată în holul primăriei, consilierii locali au votat, în unanimitate, proiecte precum „Aprobarea subvenţiei de transport public acordată de la bugetul local şi rezultată în urma negocierii purtate de operatorul de transport titular al contractului de delegare a gestiunii serviciului de transport public de persoane (S.C. Seaside Tours SRL)“, dar şi „Aprobarea majorării capitalului social al S.C. GOLDTERM S.A. Mangalia“. Fondurile pentru subventia la transport sunt acordate de la bugetul local pentru un număr de aproximativ 4.800 persoane, suma alocată fiind de 48.220 lei/lună. 

Totodată, aleşii au decis cine va reprezenta Mangalia în Adunarea Generală a Acţionarilor la Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Apă-Canal Constanţa – Cătălin Cornaci, directorul A.D.P.P. Mangalia, în Adunarea Generală a Acţionarilor la S.C. Administrarea Parcului Industrial Mangalia SRL – Lucian Nechita, membru al BPL al PNL, alături de reprezentantul urbei în Adunarea Generală a Membrilor CCINA – Mihaela Ariciu, membru al BPL al PSD.

Consilierii şi-au dat acordul de principiu pentru realizarea unei staţii PECO aparţinând SC Dia Litoral SRL, dar şi un vot pro pentru radierea dreptului de proprietate al primăriei pe o suprafaţă de circa un hectar, ce trece, astfel, în proprietatea Ministerului Apărării. Ministerul oferise, în urmă cu mai mulţi ani, dreptul de proprietate a peste 100 de hectare primăriei Mangalia, iar, în prezent, pe suprafaţa solicitată înapoi urmează, se pare, să fie derulată o investiţie NATO de 3 milioane de euro.

3 thoughts on “Consilierii au aprobat subventia de transport pentru Seaside Tour, dar si majorarea capitalului social al Goldterm SA

  1. Maganule, om te-ai facut! Lasa-i pe pe prostii care stau cu microbuzelele noi degeaba in fata blocului! Important e ca incasezi tu tot, desi ai niste hirburi!

  2. Ce sa zic, as vrea si eu sa incasez de la primarie 500 milioane pe luna. Tot sa fii viceprimar! Dar daca primarul Radu asa crede ca e corect, asa sa fie…

  3. pe vremea lui tusac se plateau subventii pentru transport in valoare de 30 000 lei! s-a modificat numarul populatiei ?

Comments are closed.