12 aprilie 2024

A fost REȚINUT un șofer fără permis care a provocat un accident la Chirnogeni. O fetiță de șapte ani a fost rănită

Ieri, 6 martie 2024, în jurul orei 16.05, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Crinului din comuna Chirnogeni, s-a produs un accident de circulație.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de o femeie, de 28 de ani, respectiv un bărbat, de 32 de ani.

În urma accidentului rutier a fost rănită o minoră, de 7 ani, pasageră în autoturismul condus de femeie.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest și cu cel din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive, rezultatele fiind negative.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, autoturismul condus de acesta are montate plăcuțe cu numere de înmatriculare false, nu are  asigurare obligatorie de răspundere civilă, iar inspecția tehnică periodică este expirată din data de 2 august 2023.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, va fi prezentat procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, cu propunere legală.