24 iunie 2024

Atenție, se oprește apa în zona industrială a orașului Ovidiu!

RAJA

RAJA

Pentru executarea lucrărilor de conectare a noilor conducte de alimentare cu apă la sistemul centralizat de distribuție din orașul Ovidiu, județul Constanța, echipele RAJA vor sista furnizarea apei, marți – 19 martie 2024, în intervalul orar 00.00 – 20.00.

Vor fi afectați de lipsa apei abonații, agenți economici (Dristri Gaz, Stația de betoane, Autoprima Serv, ENEL, Brick, hotel Herbeth`s, benzinaria Celsy, etc.) situați în zona industrială de la ieșire din orașul Ovidiu înspre localitatea Lumina.

Investiția face parte din contractul derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) CL 22: “Reabilitarea și extinderea rețelelor de distribuție în localitatea Lazu, reabilitarea și extinderea rețelelor de distribuție și de canalizare, reabilitare stație de pompare apă uzată, stații noi de pompare apă uzată și conducte de refulare aferente, din localitatea Agigea. Rețele apă Ovidiu, Cumpăna, Poiana. Aducțiuni Ovidiu, Poiana. Rețele de canalizare Ovidiu, Cumpăna, Poiana „ în valoare de aproximativ 70 milioane lei.