18 iulie 2024 21:25

Ce condamnare a primit pedofilul din Mangalia, care a batjocorit doi băieți, de 7 și 12 ani

Băiat trist

Băiat trist

Judecătorii din Mangalia s-au pronunțat vineri, 22 martie 2024, în dosarul în care un bărbat din localitate a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de agresiune sexuală asupra a doi băieți, de 7 și 12 ani.

Potrivit rechizitoriului procurorilor, în perioada 2022 – octombrie 2023 N.I., angajat al unui șantier naval din Mangalia, a săvârşit acte de natură sexuală, profitând de imposibilitatea acestora de a se apăra ori de a-şi exprima voinţa ori profitând de această stare, în timp ce se aflau în locuinţa inculpatului.

Unul dintre copii a povestit că a fost abordat de presupusul pedofil pe când se afla la plimbare.

Mama unuia dintre copii, scriu procurorii, a declarat că îl cunoaște pe N.I. de aproximativ doi ani, că l-a văzut când se juca cu copiii săi, însă nu a auzit niciodată ca acesta să aibă un comportament neadecvat față de copiii săi. Aceasta a precizat că „fiul său mergea frecvent la locuinţa suspectului, de regulă seara, și primea de la acesta diferite sume de bani, însă nu a remarcat ceva nepotrivit la fiul său, care să-i atragă atenţia”.

N.I. a recunoscut o parte dintre acuzații, dar a negat că a întreținut raporturi sexuale cu cei doi minori.

Iată decizia judecătorilor:

Condamnă pe inculpatul N.I., la pedeapsa închisorii de 4 ani pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală comisă faţă de persoana vătămată O.N.

Aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea de 4 ani închisoare, la care se adaugă un spor de 1 an rezultând o pedeapsă de 5 ani închisoare.

Va admite în totalitate acţiunea civilă formulată de reprezentații legali ai persoanei vătămate minore L.M.M. şi va obliga inculpatul N.I. să achite persoanei vătămate suma de 20.000 lei, cu titlu de daune morale.

Va admite în parte acţiunea civilă formulată de reprezentații legali ai persoanei vătămate minore O.N. şi va obliga inculpatul N.I. să achite persoanei vătămate suma de 30.000 lei, cu titlu de daune morale.

Obligă pe inculpat la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat, în sumă de 5000 lei. Cu drept de apel pentru procuror şi pentru inculpat în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată azi, 22.03.2024, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.

Pe aceeași temă:

Bărbatul din Mangalia care a ademenit cu dulciuri doi copii și i-a abuzat sexual a apărut, azi, în fața judecătorilor

A fost arestat un PEDOFIL din Mangalia. A batjocorit doi băieței, ademenindu-i cu dulciuri