28 mai 2024

Dumitru Bădrăgan (PER): Îl sustinem pe candidatul Menabit Ozghiun la Primăria Mangalia

Ozghiun Menabit - PER

Ozghiun Menabit - PER

Dumitru Bădrăgan, liderul Partidului Ecologic Român, filiala Constanța, a anunțat că formațiunea sa îl va susține, la Mangalia, pe Ozghiun Menabit.

Dumitru Bădrăgan a postat, pe pagina sa de socializare, următorul mesaj:

„Ce putem face în legătură cu situația din Mangalia?

Noi, Partidul Ecologist Român, îl sustinem pe candidatul Ozghiun Menabit  la Primăria Mangalia, dezvoltam Proiectul Alianței Electorale Locale “Noi Suntem Mangalia”!

În urma analizei, a experiențelor prin care am trecut, a situației care de 12 ani este într-un ciclu repetitiv și a stagnării locale, ne-am hotărât că cel mai înțelept lucru este să îl susținem pe candidatul Ozghiun Menabit  la Primăria Mangalia.

Deoarece apreciem foarte mult lupta depusă de-a lungul anilor de către Ozzy, suntem inspirați, optimiști și increzatori  văzând eforturile și acțiunile prin care Ozzy a susținut cetățenii Mangaliei pană în prezent.

Ce vrem sa facem mai concret?

Dezvoltăm Alianța Electorală Locală ”Noi Suntem Mangalia” în care susținem la Primăria Mangaliei pe Menabit Ozghiun, iar la Consiliul Local cu listă comună proiectul: ”10 Pentru Mangalia”.

În Alianța Electorală Locală sunt invitate atat partidele cât și OAMENII și Organizațiile non-profit din orașul Mangalia.

Dorim deblocarea orașului din stagnarea activităților recreaționale și cea economică.

Luptam pentru dezvoltare economică a orașului, astfel încât tinerii și familiile să beneficieze de oportunități educaționale și financiare în Mangalia.

Suntem de părere că Oamenii trebuie sa spere, sa trăiască intr-un oraș liber și să zâmbească!

Avem nevoie de ajutorul TĂU la schimbare, vino în Alianță alături de noi!

Grăbește-te, termenul-limită de înscriere în alianță este duminică 14 aprilie”.

Pe aceeași temă:

Uniunea Democrată Tătară anunță că susține candidatura lui Ozghiun Menabit la fotoliul de primar al Mangaliei