20 aprilie 2024

Liderul Sindicatului Liber „Navalistul” va discuta cu ministrul Economiei pentru deblocarea crizei din şantier

Marţi, 19 martie, la ora 14.30, Laurenţiu Gobeajă, liderul Sindicatului Liber „Navalistul”, din cadrul Şantierului Damen Mangalia, va  avea o întrevedere cu ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Ştefan – Radu Oprea.

Întâlnirea vine în urma demersurilor făcute de către Laurenţiu Gobeajă la minister, în speranţa că va reuşi să deblocheze criza acută pe care o traversează şantierul. „La minister va merge o delegaţie formată din patru persoane, inclusiv cu mine. Sperăm ca discuţiile să aibă, de data aceasta, o finalitate care să ne liniştească. Precizez faptul că în funcţie de rezultatul discuţiilor, vom lua o decizie în cadrul Consiliului Director privind organizarea unor acţiuni de protest”, a declarat pentru Ediţia de Sud, liderul sindicatului, Laurenţiu Gobeajă.

Este binecunoscut faptul că Laurenţiu Gobeajă a mai organizat mai multe acţiuni de protest, înainte de venirea olandezilor de la Damen, acţiuni ce s-au desfăşurat atât în centrul Mangaliei, cât şi în Capitală,în  faţa sediului Ministerului Economiei.

Mai multe informaţii legate de situaţia disperată în care se află, din nou şantierul, vă vom oferi în cadrul unui interviu luat liderului de sindicat, Laurenţiu Gobeajă, pe care îl vom publica luni, 18 martie 2024.

Vom reveni.