25 iulie 2024 10:58

Mohammad Murad, despre Mangalia: ‘”Pensionarilor le e frică să schimbe ceva în viață, pe ei se bazează Cristian Radu. Mă gândeam să fac o fabrică de torturi”

Coordonatorul AUR în Constanța, Daniel Moraru, a comentat, în cadrul unei conferințe de presă situația politică de la Mangalia, în pragul alegerilor locale: „Deocamdată, pentru că nu știm candidatul PSD, nu putem aplica o strategie anume. Luăm în calcul atât o forță coagulată în jurul candidatului AUR, dar și în jurul candidatului altui partid”.

Mohammad Murad spune că sufletul lui a rămas la Mangalia, chiar dacă este candidat la Consiliul Județean Constanța.

„E o problemă majoră la Mangalia. Am investiți majore acolo, e ușor să schimbi un oraș, dar e greu să schimbi un caracter. I-am spus lui Cristian Radu: bate-te cu mine, că sunt un rechin, dar lasă în pace hamsiile, oamenii care trăiesc din afaceri mici, care supraviețuiesc.

Cristian Radu se bazează pe pensionari, viitorul orașului este stabilit de aceștia. Este bătălia aceasta dintre cei în vârstă și tinerii care vin din urmă. Pensionarii sunt cei cu bun simț, care se mulțumesc cu puțin. România i-a învățat pe pensionari un lucru: e mai bun ceea ce ai decât ceea ce va veni. Le e frică să schimbe ceva în viața lor.

Sunt 1.800 de pensionari care primes torturi. Chiar mă gândeam să fac o fabrică de torturi, să dau nu 1.800 de torturi, să dau 5.000 de torturi”.