20 iulie 2024 9:22

„Să mă îngropați în uniformă militară!” Claudiu Nicușor Stan s-a stins, fulgerător, lăsând un gol imens în sufletele apropiaților

Asociaţia militarilor veterani AMVVD Sucursala Constanţa deplânge trecerea în neființă a lui Claudiu Nicușor Stan, din Mangalia, veteran al teatrelor de război din afara țării.

Deși a trecut în rezervă de numai doi ani, s-a stins fulgerător azi-noapte!

A iubit atât de mult armata, încât, în discuțiile cu familia, a spus că, dacă ar fi să moară, să-l îngroape în uniformă.

Claudiu Nicușor Stan, căci despre el este vorba, este veteran din teatrele de operații și a participat la numeroase misiuni în afara țării.

Este depus la Casa Mortuară Florea, iar slujba religioasă va avea loc la Biserica Sfântul Gheorghe din Mangalia (zona Primăriei), miercuri, începând cu ora 10:30. Ceremonia de înmormântare va avea loc la Cimitirul Nou din Mangalia.

Pensie a luat doar doi ani, cei neavizați spun că este pensie specială! Să i se spună pensie specială pentru că cei ce o primesc sunt speciali?? În medie, după ieșirea la pensie, cei mai mulți beneficiază de ea până în zece ani!

Drum bun, camarade! Îți mulțumim că ai servit Patria!”, este mesajul filialei Constanța a AMVVD.