22 iunie 2024

Scandal monstru la Eforie, cu arme albe și înjurături. Polițiștii fac cercetări

Ieri, 20 aprilie 2024, polițiștii Poliției Orașului Eforie s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat că, în localul respectiv, ar fi avut loc un conflict verbal între mai multe persoane, fără ca acestea să se agreseze fizic și fără a fi provocate distrugeri locației.

În cauză cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului și luarea măsurilor legale ce se impun.

Astpzi, bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, de polițiști din cadrul Poliției Orașului Eforie, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare.

Acesta a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Mâine, 22 aprilie a.c., bărbatul va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.