14 iunie 2024

Semiran Abdurefi, candidatul USR pentru Primăria Mangalia: „Cristian Radu taie 20 de hectare din Pădurea Comorova pentru a amenaja un așa zis parc de 7 hectare!”

Semiran Abdurefi, candidatul USR pentru Primăria Mangalia, spune că Radu Cristian a pus, definitiv, gând rău Pădurii Comorova.

„Cercetat de Direcția Națională Anticorupție și cu o campanie electorală pe cap, în care trebuie să demonstreze că, dacă timp de 12 ani nu a făcut nimic remarcabil pentru comunitatea din Mangalia, “o să facă” în mandatul următor, primarul Radu Cristian nu mai prididește să trimită comunicate de presă aberante, aruncate “la mișto” în spațiul public.

După ce USR Mangalia a luptat, pe toate căile legale și a făcut public DEZASTRUL și GENOCIDUL pe care administrația Radu le-a comis în Pădurea Comorova, lăsând rechinii imobiliari (printre care se numără și el și camarila lui din primărie) să “atingă cerul” cu mastodonții de peste 20 de etaje, actualul primar se trezește că vrea să facă un parc în Comorova. Da, același parc pe care îl tot face si Zanfir Iorguș de peste 20 de ani!

Și, nu oricum, ci prin “intervenții în teren”. Adică DEFRIȘÂND 10% din suprafața pădurii, așa cum apare specificat în proiectul depus la Agenția pentru Protecția Mediului; 20 de hectare de pădure vor fi rase definitiv, demonstrând, dacă mai era nevoie, URA pe care acest primar o are pentru tot ce înseamnă spațiu verde.

Iată logica (încă) primarului Radu: pentru acest parc de 189-200 de hectare (nici el nu știe care e suprafața exactă, motiv pentru care am sesizat Curtea de Conturi, care a trimis DNA-ul în primărie) va defrișa 20 (DOUĂZECI) de hectare de pădure, pentru a amenaja 7 (ȘAPTE) hectare cu alei pietonale, terenuri de sport, locuri de joacă, puncte de observație a betoanelor din pădure, tiribombe si alte șușanele, piste de biciclete-care să se lege, telepatic, cu cea din Saturn, că doar nu credeați că avem un proiect unitar de regenerare urbană!

Ce se întâmplă cu restul pădurii, care a ajuns o groapă de gunoi în interiorul ei, doar penalul primar Radu știe.

7 hectare de beton, copaci puși la pământ, fauna distrusă iremediabil, asta își dorește Radu pentru unicul plămân verde care ne-a mai rămas. El nu a fost în stare să înverzească un părculeț în centrul orașului, NEVERGEEN-ul fiind o dovadă elocventă a impotenței sale administrative.

Pădurea Comorova, pădurea pe care Regele Carol a lăsat-o locuitorilor Mangaliei drept moștenire, este batjocorită, ciopârțită și împărțită unor foști și actuali primari, prietenilor și neamurilor lor. Iar Radu “merge înainte” cu batjocura la adresa cetățenilor. Nu ne oprim, avem un proces pe rol la Tribunalul Constanța împotriva Primăriei Mangalia pentru refuzul de a supune la vot, în Consiliul Local, proiectul de inițiativă cetătenească „Salvăm Comorova”.

Tot ce am promis că facem, am făcut! Minciuna, ipocrizia, jaful pot fi învinse la vot!”

Comandat de Uniunea Salvați România,
pentru Ediția de Sud, www.editiadesud.ro
CUI mandatar financiar coordonator: 41240005

Pe aceeași temă:

Lucian Vișa, candidatul USR pentru Consiliul Local Mangalia: „Încrederea oamenilor NU se câștigă cu pachete sau torturi. Se câștigă cu muncă și perseverență!”