22 iunie 2024

VICTORIE a lui Paul Foleanu. Judecătorii au decis: Cristian Radu și-a amplasat ILEGAL afișele electorale în stațiile de autobuz (FACSIMIL)

Biroul Electoral de Circumscripție Județean (BECJ) Constanța a admis contestația formulată de candidatul PSD Mangalia, Paul Foleanu.

Acesta a aratat și demonstrat faptul că primarul Cristian Radu se folosește de instituția Primariei pentru a-și face campanie electorală.

Mai exact, primarul a amplasat în toate stațiile de autobuz afișe pe care este trecut sloganul candidatului PNL la Primarie, „Mergem mai departe”.

Pe lângă faptul că încalcă legea electorală, primarul îi discrimineaza pe ceilalți candidați, care nu își pot face campanie decât prin lipirea unui afiș pe panourile amplasate, deloc întâmplator, în zone foarte puțin circulate din Mangalia.

Inițial, plângerea depusa la BECL Mangalia a fost respinsă, înregistrându-se 5 voturi pentru admitere și 6 pentru respingere, dar BEJ Constanța a stabilit faptul ca afișele din stații au fost amplasate ilegal, motiv pentru care trebuie înlăturate de candidatul PNL.

BEC

Comandat de Partidul Social Democrat, filiala Constanța

Executat de SC News Edit Media SRL, portal www.editiadesud.ro

CMF 21240002

Pe aceeași temă:

(VIDEO) Candidatul Partidului Social Democrat la Primăria Mangalia, Paul Foleanu, singurul care poate aduce schimbarea