Categorie: Uncategorized

Bunuri contrafăcute, descoperite la PT Vama Veche!

În ultimele 24 de ore  poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au descoperit, bunuri susceptibile a fi contrafăcute,  în valoare totală de peste 81.900 lei, inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute. În data de 03.03.2021,…

Ministerul Sănătății se spală pe mâini: problema Maternității din Mangalia, în mâinile administrației locale. Primăria nu a reușit, de ani de zile, să găsească o soluție viabilă!

Biroul de presă al Ministerului Sănătății a remis, Ediției de Sud, un răspuns la întrebarea, firească, pe care am adresat-o în cursul zilei de miercuri: cine ar putea detona bomba cu ceas pe care stă Maternitatea din Mangalia? Răspunsul a…

ENEL întrerupe curentul electric la 2 Mai!

Vineri, 26 februarie, ENEL va intrerupe curentul electric în localitatea 2 Mai, cu sediul Primariei 2 Mai, respectiv pe strada Mihail Kogalniceanu (tronsonul delimitat de strazile Islazului si Dobrogeanu) – întrerupere parţialã, în intervalul 8.30-16.30.

7 martie – Kebab la Hagieni!

Consilierul local Ozghiun Menabit organizează, pe 7 martie, în Hagieni, un grătar pentru copiii satului, la care sunt invitați să participe, ca voluntari, toți cei ce iubesc tradițiile dobrogene.