27 aprilie 2024

La Mangalia, s-a deschis Frespa NYC, cel mai șic salon de înfrumusețare și relaxare de la malul mării

Sâmbătă, într-un cadru festiv, în care confortul se îmbină cu bunul gust, a fost inaugurat Frespa NYC, un salon destinat doamnelor și domnișoarelor care doresc să beneficieze de servicii de înfrumusețare de calitate. Salonul este situat vizavi de Casa Armatei și dispune de cabinete destinate masajului corporal de relaxare, tratamentelor cosmetice, precum și de servicii de manichiură atât clasice, cât și pe bază de gel sau lac de unghii semipermanent.

Este vorba despre o investiție 100% americană, proprietara salonului fiind Ramona Popescu Weinstein.  

La eveniment, au fost prezente să admire noua locație, dar și să testeze o parte din aparatură doamne și domnișoare din toate domeniile de activitate, toate preocupate de propriul look pe care și-l doresc proaspăt și ferm timp îndelungat. Reprezentantele elegantului cabinet au dezvăluit invitatelor că atât scaunele din piele pentru masaj, produsele cosmetice, cât și aparatura destinată tratamentelor faciale provin din SUA, fiind de cea mai bună calitate. De asemenea, uleiurile pentru masaj, cremele și măștile destinate tuturor tipurilor de ten, folosite atât pentru întreținere, cât și împotriva ridurilor, au extracte din plante, tendința specialiștilor îndreptându-se către produse naturale. Un alt serviciu la care clientele pot apela este machiajul atât pentru zi, cât și pentru seară, toate fardurile utilizate fiind marca Dior. Mai trebuie spus că doamnele au posibilitatea să achiziționeze lacuri de unghii, lumânări parfumate, dar și parfumuri aparținând celor mai cunoscute branduri, managerul salonului asigurându-le că toate produsele sunt originale.

După ce au admirat salonul, invitatele au participat la o tombolă dotată cu coșuri constând în produse cosmetice profesionale și ședințe gratuite de masaj ori tratament facial. Marele premiu a fost câștigat de Gabriela Irimia care a plecat acasă cu un parfum, o loțiune de corp, lumânări parfumate, dar și cu două vouchere cu ajutorul cărora va beneficia de masaj și tratament cosmetic gratuite. Chiar dacă nu au avut noroc la tombolă, celelalte invitate au primit cadou din partea reprezentantelor salonului lacuri de unghii profesionale, la alegere, în funcție de nuanța dorită.

Persoanele interesate să încerce serviciile puse la dispoziție de Frespa NYC, unde personalul este calificat și testat de către specialiști americani, se pot programa la numărul de telefon: 0749 584 501. 

1 thought on “La Mangalia, s-a deschis Frespa NYC, cel mai șic salon de înfrumusețare și relaxare de la malul mării

Comments are closed.