29 martie 2024

Secretarul primăriei, sancţionat de Poliţia Locală chiar în timpul şedinţei de consiliu!

În cadrul şedinţei de consiliu ce a avut loc ieri, prof. Gheorghe Mazâlu s-a declarat nemulţumit de faptul că a fost „cadorisit“ de Poliţia Locală, cu un avertisment proptit pe parbrizul maşinii sale. Acesta a afirmat că, în Mangalia, nu toate autoturismele surprinse parcate ilegal ar fi „egale“ în faţa legii, unele fiind sancţionate de angajaţii primăriei, altele nu. Alesul local spune că a fost avertizat, în urmă cu câteva zile, de poliţiştii locali pentru faptul că a parcat în faţa primăriei – pare-se pe locurile rezervate persoanelor cu handicap – dar că domnia sa se afla în timpul programului, fiind convocat la comisia de specialitate din care face parte şi că nu a găsit un alt loc liber: „Dintre maşinile parcate în zonă, doar a mea şi încă una aveau înştiinţări. Celelate două nu..“, s-a plâns prof. Mazâlu.

Cealaltă maşină ce a primit „înştiinţare“ odată cu cea a lui Gheorghe Mazâlu era, supriză, cea a secretarului primăriei, Petrina Boiţă. Se pare că domnia sa a primit avertismentul tot din cauza parcării pe unul dintre cele două locuri rezervate maşinilor persoanelor cu handicap. Şi, ca „bucuria“ să îi fie şi mai mare, chiar ieri, în timp ce se afla în şedinţă de consiliu, Petrina Boiţă a mai primit, pe parbriz, un al doilea… avertisment! Tot din partea colegilor din primărie, angajaţi ai Poliţiei Locale.

1 thought on “Secretarul primăriei, sancţionat de Poliţia Locală chiar în timpul şedinţei de consiliu!

  1. vai ce tragedie, a fost amendat,, ELEFANTUL” Mazalu,pai si asa se pare ca a fost ales pe viata consilier,comunistu asta

Comments are closed.