19 aprilie 2024

Ultima oră! Criza Șantierului Naval Mangalia a luat sfârșit! Statul român a finalizat cu succes negocierile cu Damen!

În urmă cu câteva minute, negocierile dintre reprezentanții Șantierului Naval Mangalia și olandezii de la Damen, ce au avut loc la Ministerul Economiei, s-au încheiat cu succes.

Președintele Direcției de Privatizare din cadrul Ministerului Economiei, Victor Vlad Cazana a declarat pentru ”Ediția de Sud” că olandezii au acceptat într-un final toate doleanțele statului român, cea mai importantă fiind aceea ca acesta din urmă să fie acționar majoritar, adică să dețină 51% din acțiuni, iar partenerii de la Damen, 49%.

„În acest fel, se apără interesul național, se păstrează specialiștii și se încearcă readucerea angajaților care au părăsit, deja, șantierul. Confirm faptul că, la aceste negocieri a participat și directorul SN 2 Mai, Ioan Griguță, care a avut un rol activ în derularea și finalizarea negocierilor. Domnia sa a participat la toate discuțiile începute în urmă cu câteva luni, pledând pentru varianta ca Statul Român să fie acționar majoritar”, mai spune Victor Vlad Cazana.

Vom reveni!

 

3 thoughts on “Ultima oră! Criza Șantierului Naval Mangalia a luat sfârșit! Statul român a finalizat cu succes negocierile cu Damen!

  1. Ce este cu vrajeala asta de PSDragnea ca s-a semnat cu Damen !?
    Vreti sa ne tineti acasa ?

  2. Nu s-a anuntat nimic oficial. Sindicatul si conducerea santierului nu a primit nimic oficial nici de la minister si nici de la reprezentantii Damen

Comments are closed.