Programul casieriilor RAJA în perioada sărbătorilor de Sfantul Andrei și Ziua Națională a României

 

RAJA S.A. aduce la cunoştinţa tuturor abonaţilor că, în perioada sărbătorilor deSfântul Andrei și Ziua Națională a României, dispeceratul, echipele de intervenţie, dar şi reprezentanţii societăţii careasigură buna desfăşurare a proceselor de alimentare cu apă şi de preluare a apelor uzate vorlucra în program normal.
Apelurile către numărul de telefon al Dispeceratului – 0241/924 vor fi preluate fărăîntrerupere. Echipele RAJA sunt pregătite să acţioneze cu promptitudine pentru remediereaîn timp util a tuturor avariilor sau a disfuncţionalităţilor apărute în sistemul de alimentare cuapă, astfel încât utilizatorii să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi.
Abonaţilor interesaţi să îşi achite facturile pentru serviciile de furnizare a apei potabile şi de canalizare le aducem la cunoștință că toate casieriile RAJA vor fi închisesâmbătă – 30 noiembrie 2019.
Abonații care vor să achite facturile emise o pot face prin orice altă modalitate de plată admisă: online (prin intermediul contului de client RAJA), transfer bancar, direct debit, Pay-Point, Payzone, etc..
Începând de luni – 02 decembrie2019, casieriile își vor relua programul normal de lucru.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*