29 martie 2024

Ion Mincă (PRM) „Nu l-am vrut viceprimar pe Maganu, pentru că mi-a purtat sâmbetele pe vremea lui Tusac!”

Membru al Comisiei Economice, consilierul local PRM, Ion Mincă ne-a declarat că din punctul său de vedere priorităţile noii administraţii trebuie să fie legate de problemele arhicunoscute ale urbei, rămase nerezolvate. „Având în vedere că ne aflăm în plin sezon estival, este importantă  curăţenia generală în staţiuni. Apoi trebuie să se facă pregătiri pentru iarna viitoare, astfel ca Mangalia să nu mai tremure, cum s-a întâmplat în urmă cu câteva luni. De asemenea, trebuie votat proiectul privind trecerea centralelor termice la Primărie, ştiindu-se că după schimbarea mea din funcţia de primar interimar, nu s-a mai adus în discuţie acest lucru. Nu în ultimul rând, durerea localnicilor este aceea că nu au locuri de muncă şi trebuie luate măsuri în acest sens”, a precizat consilierul PRM. 

Întrebat de ce s-a opus alegerii lui Bogdan Maganu în funcţia de viceprimar, Ion Mincă a spus: „Şi Maganu a votat împotriva mea, ba mai mult, el i-a dat sugestii lui Tusac să nu primesc atribuţii şi să fiu trimis la biobază, să supraveghez câinii maidanezi. De altfel, viceprimarii care s-au perindat la Primărie, mulţi la număr, n-au primit decât atribuţii hazlii ori umilitoare, cum ar fi număratul pescăruşilor, al valurilor, asigurarea hârtiei igienice în grupurile sanitare ale Primăriei etc. Aşa că nu este exclus ca noul viceprimar să primească ceva amuzant de făcut”.

Despre zvonul potrivit căruia consilierii nu ar mai dori validarea lui Paul Foleanu ori a unui alt ales de pe lista PDL, peremistul a declarat că ”Este posibil să se întâmple acest lucru, mai ales că nu au nevoie de un al şaselea pedelist. S-a format, deja, majoritatea în Consiliu”.

Ion Mincă nu l-a uitat nici pe liderul PRM Mangalia, Ion Anghel pe care este, încă, foarte supărat, deoarece a încercat să-l elimine din partid cu scopul de a ajunge în locul său la masa deciziilor în şedinţele lunare. „Ion Anghel, zis John, este creaţia mea. L-am cunoscut la grătarul din Olimp, acolo a rămas. Aş avea multe de spus la adresa lui, însă mă rezum la zicala „pe cine nu laşi să moară, nu te lasă să trăieşti!”, a mai spus Ion Mincă.

5 thoughts on “Ion Mincă (PRM) „Nu l-am vrut viceprimar pe Maganu, pentru că mi-a purtat sâmbetele pe vremea lui Tusac!”

  1. Offf dar mai incape discutie,,,cine din populatia acestui oras este de acord cu asa un vice ! Hai sa fim seriosi este ultimul pe lista oricarui om cu bun simt. Ne facem de tot,,,rasul, stie sa se bata si altceva ???

    1. Cu cine ma rog sa batut? Vorbiti prostii, Maganu e mai bine pregatit decat multi din primarie care au facultati facute prin paduri, baruri sau restaurante, gen: Minca, Maftei si multi altii.

  2. Intr-adevar, s-a inceput cu stingul! Din pacate, nu cetatenii decid, ci alesii. Dezamagitor! Prestatia lui Maganu va fi jalnica, oricum!

Comments are closed.