17 aprilie 2024

Iata cele mai stringente probleme ale orasului, in viziunea cititorilor nostri

Cetăţenii oraşului ne-au sesizat, pe mailul redacţiei, o serie de probleme cu care se confruntă, de patru ani, oraşul nostru. Vi le prezentăm, în continuare, dorind ca, acestea, să constituie un bun material de „pornire“ pentru noua administraţie:

 1. Sutele de câini comunitari agresivi, care au acaparat toate cartierele Mangaliei;
 2. Buruienile inestetice, lăsate să atingă înălţimi nebănuite care afectează, în mare măsură, aspectul străzilor Mangaliei;
 3. Gunoaiele dezorganizate, ambalajele, PET-urile, resturile provenite de la materialele de construcţii utilizate pentru lucrările de reparaţii şi modernizări executate de către cetăţeni şi agenţii economici;
 4. Unităţile de cazare lăsate de izbelişte, de ani de zile, care imprimă staţiunilor un aspect dezolant;
 5. Plajele acoperite mai mult cu pietricele şi scoici sparte decât cu nisip fin;
 6. Inexistenţa posibilităţilor de distracţie în oraş şi staţiuni, motiv pentru care puţinii turişti care ne vizitează nu au de ales decât între băile de soare, plimbările pe faleză şi închirierea unor biciclete ori ATV-uri;
 7.  Preţurile exagerat de mari ale alimentelor şi fructelor, crescute, artificial, de dragul sezonului şi în defavoarera localnicilor;
 8. Carosabilul cariat care distruge autoturismele participanţilor la trafic;
 9.  Lipsa locurilor de muncă, singurele oferte venind din partea agenţilor economici cu activităţi sezoniere,
 10. Lipsa apei calde.

8 thoughts on “Iata cele mai stringente probleme ale orasului, in viziunea cititorilor nostri

 1. santurile lasate de cei de la gaze.lipsa locurilor de parcare de prin cartierele orasului (mai ales vara cand toata lumea se cazeaza la particularii neimpozitati),semaforul de la posta veche sa fie desfiintat(banii pe el ar trebui recuperati de la tusac si de la patronii scolilor de soferi),reabilitarea parcului de la Diana si a falezei,rezolvarea problemei apei calde,rezolvarea DIN TIMP a problemei caldurii ca vine iarna si iar incep scandalurile.

 2. Daca nu va fi caldura, iar va iesi lumea in strada. Dar pina la iarna, ne spalam la lighean, ca in epoca de piatra.

 3. Parca locuim la,,,Cotu Vaii„ nu in oras, stradutele dintre blocuri sunt cu niste gropi de trebuie echilibristica sa treci strada! A se vedea langa bl.17 (teren sport Pescarus)

 4. Nu se mai poate cu ciinii de pe strada! Nu pot sa arunc nici gunoiul ca ma ataca! Faceti ceva!

 5. Mai scrieti de cele mai grave probleme ale tarii ? Ca uite cum se-nvarte roata ca la nebuni. O sa ajungem sa susotim cu frica pe la colturi ce nemultumiri avem,de teama usl-istilor. Aveti regrete cei injecteti cu aceasta otrava usl, va place ce ati ales?

 6. Intrebarea din polls este pusa prost. Daca Maganu are sanse sa fie un bun viceprimar. Ca si cum el ar fi un bun viceprimar , dar daca sansa o sa il si ajute. Intrebarea corecta era „Credeti ca Bogdan Maganu poate fi un bun viceprimar” . Asta cu sansa sau norocul nu e pusa bine.

 7. De acum puteti rade / plange pentru ca problemele voastre vor fi complet ignorate de golanii pe care ia-ti votat. Ocupatia lor nu sunteti voi ci… va las sa ghiciti.

Comments are closed.