24 aprilie 2024

Foleanu a dat in judecata Consiliul Local Mangalia

Consilierul ales din partea PDL Mangalia, Paul Foleanu, s-a adresat, ieri, instantei de judecata, pentru a i se face dreptate, dupa situatia creata in cadrul sedintei de constituire a Consiliului Local.

„M-am adresat sectiei de Contencios Administrativ din cadrul Tribunalului Constanta, unde am solicitat anularea hotararii de invalidare pe temei de nelegalitate si obligarea Consiliului Local Mangalia la validarea mandatului meu. Primul termen de judecata a fost stabilit pe 12 iulie si am convingerea ca voi castiga“, ne-a declarat Paul Foleanu.

7 thoughts on “Foleanu a dat in judecata Consiliul Local Mangalia

  1. probabil ca i se va face dreptate peste 4 ani.iar maganu il va invata pe radu cum sa blocheze 4 ani la rand validarea altui consilier pdl,ca doar tusac a avut pe cine invata, si uite asa pdl-ul ramane fara un consilier in marele consiliu al republicii ciolanului Mangalia.

  2. Au inceput mandatul controversat, dupa fortarea turului 2, cu stingul. Nu se mai respecta legi, se platesc polite, se arunca cu amenintari! Mangalia primeste ceea ce a votat! Un viceprimar violent, care l-a lovit pe Sebat dupa care a fugit la Primarie ca un las, un consiliu cu oameni pusi pe capatuiala si distrugere!

  3. Mai putem spera că există corectitudine și dreptate în aceasă țară?

Comments are closed.