23 aprilie 2024

5 medalii, câştigate de sportivii “Callatis Fight Club Mangalia” la o competiţie internaţională de jiu jitsu brazilian

În weekend, a avut loc la Bucureşti  competitia de jiu jitsu brazilian desfasurată în parteneriat cu Ambasada Emiratelor Unite,  AJP Tour Romania National Pro – Gi & No Gi, la care au participat sportivi ai “Callatis Fight Club Mangalia’’, antrenaţi de către George Trandafirescu şi 

Liviu Tudor. “Cu această ocazie, clubul nostru “Callatis Fight Club Mangalia’’, membru în echipa “Icon Jiu Jitsu România” a  participat cu 2 sportivi la ambele probe ( Gi cu kimono / No Gi fara kimono) şi a reuşit să obţină un număr de 5 medalii, din care 1 de aur, 2 de argint si 2 de bronz”, a declarant antrenorul George Trandafirescu.

Iată, rezultatele obţinute:  

Aur – Alexandru Anghel – Gi 62 kg; 

 

Argint – Adrian Chiriţă – No Gi 75 kg şi Alexandru Anghel – No Gi 62 kg;

 

Bronz – Adrian Chiriţă – Gi 75 kg; Adrian Chiriţă – Gi Open.

 

“Ne bucurăm că am reuşit să aducem puncte în cadrul “Icon Jiu Jitsu România”, echipă ce a  obţinut locul I la divizia adulţi şi  locul al doilea la diviziile copii, master si No Gi. Doresc să îi felicit, şi pe această cale, pe sportivi pentru eforturile depuse în pregătirea competiţională, dar şi pe head coach-ul “Icon Jiu Jitsu România”  Florin Cernat pentru implicarea de care dă dovadă”, a mai spus antrenorul George Trandafirescu.