26 aprilie 2024

Premiera "Editia de Sud": Miss Diaspora 2012 este Bianca Lazar, din Australia!

O nouă ediţie Miss Diaspora s-a încheiat pe scena plutitoare din Portul Turistic Mangalia. Cele 18 concurente venite la Mangalia din 12 ţări au trecut probe de foc în cursul primei seri a Festivalului Callatis. Juriul care a cântărit care dintre concurente sunt şi cele mai frumoase, dar şi cele mai inteligente a fost compus din Iuliana Stancu – preşedinte, Cristian Mihailescu, Felicia Filip, Iustinian Radu, Florentina Satmari, Leonard Tănase (consilier local), Vasilică Rusu (director al Sanatoriului Balnear Techirghiol), Cristian Bărhălescu (secretar MDRT).

Printre obişnuitele probe ale concursului „Miss Diaspora“, prezentarea rochiilor de seară şi a talentului la dansat pe muzică populară (cu o coregrafie asigurată de Gina Nicolin din Mangalia) s-a mai adăugat, în premieră, concursul “Miss Ministru la minut”. Concurentele au spus, în câteva cuvinte, ce ar face, fiecare dintre ele, dacă ar deţine şefia Ministerului Turismului. Răspunsurile au fost dintre cele aşteptate (punerea în valoare a Deltei Dunării, a litoralului, a mănăstirilor bucovinene, a Castelului Bran etc), dar şi cu totul inedite: înfiinţarea unui Muzeu al Epocii de Aur sau acceparea, drept consilier personal, a lui… Radu Mazăre!

Cele 10 “miss” rămase în concurs după prima departajare au încântat publicul la proba de aptitudini: dansuri arabe, flamenco, cântece, scurte fragmente umoristice.

În final, cele cinci frumuseţi câştigătoare ale ediţiei din acest an a “Miss Diaspora” au fost: Alexandra Talapan (Spania)- Premiul de Popularitate, Diana Elena Ciubotaru (Italia) – Premiul al III-lea, Adelina Andronic (Italia) – Premiul al II-lea, Teodora Irina Petrescu (Germania) – Premiul I şi Bianca Lazăr – Trofeul Miss Diaspora 2012.

Bianca este născută la Melbourne în 1995, provine dintr-o familie cu ambii părinți români. Mama ei este din Bucovina, iar tatăl din Bacău. Este elevă în clasa a XI-a. Este campioană de dans la Australian Dancesport Championships, la categoria dansuri latine și clasice. Visul ei neîmplinit este acela de a ajunge la Blackpool Dance Festival din Londra.

Concursul “Miss Diaspora 2012” a fost organizat de Asociaţia Pro Familia şi Primăria Mangalia, în parteneriat cu Complexul „Paradiso“. Cele 18 tinere românce stabilite peste hotare au fost selecţionate în baza preselecţiilor ce au avut loc în ţările în care locuiesc, în prezent, fiecare dintre ele.

5 thoughts on “Premiera "Editia de Sud": Miss Diaspora 2012 este Bianca Lazar, din Australia!

  1. Sunt foarte fericita ca Bianca a cistigat trofeul de Mss Diaspora si sunt mindta ca o cunosc de cind s-a nascut. Bravo Bianca felicitari calduroase din partea familiei NEOFIT

  2. Felicitari din tot sufletul lui Bianca care este o dulce si o fata foarte plăcută si pe care o iubim foarte mult .
    Încă odată ” well done” , felicitări si suntem foarte fericiti pentru ca a cistigat acest concurs de Ms. Diaspora .
    De la noi din Australia , Geta, Nikoleta si Adrian .

  3. PREMIUL SA DAT PE MERITE.BIANCA ESTE O FATA FRUMOASA SI TALENTATA.FELICITARI!

  4. Felicitari si din Bucovina ,din satul unde s-a nascut mama Biancai. Ne bucuram si ii dorim sa i se implineasca visurile.

    1. felicitari bianca !!!!!!!!!!!!
      te asteptam in calafindesti sa te felicitam personal

Comments are closed.