14 iunie 2024

80.000 de lei pentru Carnavalul Copiilor de 1 Iunie. Primăria promite că fiecare copil va primi de la un premiu la… o acadea!

Consilierii locali au aprobat, ieri, alocarea a 80.000 de lei (800 de milioane de lei vechi) pentru organizarea „Carnavalului Copiilor“, eveniment ce va avea loc pe 1 Iunie. Manifestarea va cuprinde, printre altele, defilarea elevilor de la toate unităţile de învăţământ, concursuri de face-painting, un spectacol pe scena-scoică din Portul Turistic, pinata, concurs de pantomimă, desene pe asfalt.

Potrivit declaraţiilor angajaţilor primăriei, cei 80.000 de lei vor fi cheltuiţi pe 1.000 de premii a câte 40 de lei pentru elevii care vor câştiga concursurile din cadrul evenimentului, dar şi pentru sonorizare, animatori şi… acadele! Cum tocmai fusese discutat subiectul crizei banilor din şcoli (directorii unităţilor de învăţământ afirmând că s-ar mulţumi şi cu modica sumă de 2.000 de lei cu care să îşi poată achiziţiona „consumabile“), consilierul Ghiulgiean Membulat a susţinut propunerea ca, şcolile cărora le lipsesc copiatoare să primească, în cadrul sumei de 80.000 de lei, câte un astfel de aparat.

O altă problemă a fost ridicată de alesul local Paul Foleanu, care a arătat că, în cazul unui control al Curţii de Conturi, va fi greu să se facă dovada că sumele pentru „acadele“ au fost chiar cheltuite pentru micuţii participanţi.

Proiectul a „trecut“ cu unanimitate voturilor consilierilor locali.

6 thoughts on “80.000 de lei pentru Carnavalul Copiilor de 1 Iunie. Primăria promite că fiecare copil va primi de la un premiu la… o acadea!

  1. Un miliard pt o actiune sustinuta de parinti? Curtea de Conturi, DNA-ul dorm?

  2. Rusine consilierilor care au aprobat o asemenea HOTIE din banii nostri, ai fraierilor!

  3. Cum ramâne, domnule primar cu cheltuirea rationala a banului public? Ziceati ca inainte era risipa. Acum Ce e? Japca, nu?

  4. cu banii astia facea mansarda la scoala 5.nenea primaru parintii de la sc 5 NU va vor mai vota.stim care sunt motivele reale pentru care nu vreti sa ajutati scoala.

  5. Eu am auzit ca este ofticat că scoala e condusa de doamna Popescu, nu de un om de-al lui. Sacrificati copiii pt interesul dvs? Bataie de joc.

Comments are closed.