19 aprilie 2024

Presedintele UNPR Constanta, George Lipoveanu: „Sunt un om de cuvant! Niciodata nu o sa bat palma cu Tusac!”

Caderea Guvernului Mihai Razvan Ungureanu a declansat, desi politica romaneasca nu mai surprinde, de mult, pe nimeni, un val de tradari, schimbat tabere si imbratisat dusmani, de dragul interesului personal! Tot acest tavalug vine cu viteza de la Centru si aterizeaza cu zgomot electoral in teritoriu, efectele fiind aceleasi: candidati surpriza, partide trezite peste noapte cu membri noi, suparari in interiorul acestora, dezamagiri, intr-un cuvant, circ. Nu intirzie sa apara nici colaborarile parafate cu partidele aflate la guvernare.

Cea mai recenta formatiune politica pregatita sa incheie un protocol cu premierul Victor Ponta este UNPR-ul, care nu vrea sa tina doliu dupa iesirea de la guvernare, ci, dimpotriva, schimba tabara ca sa ajunga, din nou, la putere.

Deoarece exista posibilitatea ca si la Mangalia sa se petreaca o asemenea grozavie, in conditiile in care uneperistii nu sunt in relatii bune cu Tusac si, implicit, cu PSD-ul, l-am intrebat pe liderul Organizatiei Judetene a UNPR Constanta, George Lipoveanu ce va face in acest sens: ”Sunt un om de cuvant, un om serios, nu vreau sa ma consider un politician. Omul conteaza in ceea ce ma priveste, nu politica, ce ne rezerva surprize de proportii cind nici nu te astepti! Niciodata nu voi incheia un parteneriat de colaborare cu Tusac, nici daca mi se va impune de la Centru! La noi in partid, lucrurile au fost si ramin clare. Il sustinem pe Zanfir Iorgus la Primaria Mangalia!”.

1 thought on “Presedintele UNPR Constanta, George Lipoveanu: „Sunt un om de cuvant! Niciodata nu o sa bat palma cu Tusac!”

  1. Cred ca este vorba doar de interesul tau personal, nu te doare nicaieri de mangalioti, tu locuiesti in 23 august dar ai suflat in urechea lui iorgus si ai primit teren pe plaja la Jupiter, ai construit si ai primit tot ceea ce insemna servicii pentru salvamari. Cand ti-a zburat cioara serviciul ai rams pe drumuri si fara banii primariei…… Te doare-n cot pe tine de locuitorii Mangaliei, daca-ti faci tu treaba bine, daca nu la cacat cu ei…. Nu stiti sa pierdeti, nu sunteti barbati….. aceeasi Marie dar la tine si cu aceeasi palarie. DE CE NU SPUI…. NU AM NEVOIE DE NIMIC FAC TOATE ASTEA DIN SPIRIT CIVIC…. NU SA-TI ARANJEZ TIE BUZUNARELE. Auzi la el nu face politica, atunci mergi pe drumul tau si la revedere……

Comments are closed.