14 iunie 2024

Acestia sunt candidatii la primarie si Consiliul Local Mangalia

14 thoughts on “Acestia sunt candidatii la primarie si Consiliul Local Mangalia

 1. Merg pe liniaPDL.Au echipa de profesionisti,o echipa intinerita,o echipa care imi da increderea ca, cu ei va fi mai bine.Plecarile din PDL din ultimul timp sunt bine venite.Traseistii,tradatorii,oportunistii nu mai au ce cauta in acest partid.Lucrurile se vor aseza pe un fagas normal incepand cu alegerile locale si terminand cu cele din toamna aceasta.Am incredere in electoratul nostru.Nu mai vrem experiente noi cu experimente pe noi!Vrem o viata decenta!Cerem chiar atat de mult?

 2. Foamea de cascaval scoate tradatorii la suprafata! Incredibili sunt oamenii, uita ajutorul primit in trecut! Prima pe lista madam Membulat care dupa ce il critica pe Tusac si il facea albie de porci pe la birou, acum e membru PSD si pe lista lui de consilieri! Asta-i calitatea umana! Ce sa zici de Vargatu, mare om mare caracter! Disperat sa ramina director, s-a vindut in ultima clipa lui Radu pe care, de altfel, il balacarea cu sete!

 3. unde e falisluga?sau si asta ca si maganu viseaza sa isi aseze curu pe un scaun de directoras si crede ca e incompatibil?

 4. Maganu cica vrea sa fie director economic in primarie, in locul lui Popica! Dar ce se intimpla cu Slavescu, care era nedezlipit de Tusac? De ce oare nu este pe lista? O fi obtinut si el alte promisiuni?

 5. Maganu poate cel mult sa fie secretara, iar Slavescu nu mai vrea sa fie consilier. Cred ca mai degraba are alte planuri impreuna cu Voicu. PNL va spune ceva?

 6. Domnul Ciobanel, unde pot sa-mi aprofundez si eu studiile pt a deveni MECANIC? Imi place cum suna si este o meserie unicat printre Consilierii Locali? Trebuie sa invat la mate sau la fizica?
  Admir faptul ca PSD are si oameni pregatiti dar si MECANICI. Pai daca se infunda jiglerul palmierilor nu trebuie sa intervina o persoana cu pregatire?

 7. astia sunt banditii care ne vor fura in viitor sau credeti ca este vreunul care sa vrea binele orasului?

 8. Munteanu cred ca e amnezic de cand a intrat in politica. Auzi la el ca locuieste pe STR.Constantei,Bl.B2g. Pai el nu mai locuieste pe Constantei de 2 ani fratilor.Sau poate a uitat omul sa-si schimbe buletinul cu noua adresa de la viluta in care locuieste???

 9. Doi candidaţi la Consiliul Local Mangalia s-au retras de pe listele PSD şi PDL şi vor candida din partea PNL

  Administraţia publică locală din Mangalia este administraţia surprizelor şi a controverselor. Politica mangaliotă se adaptează şi ea din mers. În această ordine de idei, cu puţin timp înainte depunerii la Biroul Electoral Municipal a listelor de candidaţi pentru Consiliul Local Mangalia, doi dintre candidaţi şi-au schimbat opţiunea.
  Este cazul lui Mihai Voicu, aflat până nu demult în grupul consilierilor locali PSD. Acesta va candida însă pentru un nou mandat de ales local din partea PNL. La baza demersului său ar sta, se pare, motive personale, dar şi o colaborare deficitară cu actualul primar, susţin surse din administraţia locală din Mangalia.

  Al doilea caz este cel al profesorului Adrian Vărgatu. El a renunţat să mai candideze din partea PDL pentru un mandat în Consiliul Local Municipal Mangalia şi a ales să meargă, în cursa din 10 iunie, pe mâna liberalilor.

  Vineri, 04 Mai 2012 | 00:00:00
  Ada CODAU Print

  Tag-uri: Mangalia Consiliul Local alegeri
  (130)

 10. Pt strambu: tu zici de ciobanel ca e mecanic, dar si seful lui Tusac tot mecanic este

 11. pai cum sa votam guritza pe unu care nu zambeste nici cand vede un bebelush (poate daca e imbracat in euroi) si care minte ca e din mangalia si el e din ploiesti.poiestean,deh!plus ca sta de 7 ani intr-un viloi cat blocu cu patru masini parcate in fata.tot la constanta.sa nu ne mai planga el de mila si sa stea in poooala lu mazare.

Comments are closed.