18 aprilie 2024

Ce are la baza decizia BEC de anulare a alegerilor: procese verbale, declaratii ale unor "persoane" si copii ale unor contestatii!

 

4 thoughts on “Ce are la baza decizia BEC de anulare a alegerilor: procese verbale, declaratii ale unor "persoane" si copii ale unor contestatii!

  1. romania cere comunismul, romania scuipa pe evenimentele si pe cei ce au luptat in 89-90. romanii vor mineri pe strada si ratie la alimente. romanii = o turma de idioti si cretini ce le poti spala mintea cu un pachet alimentar. romania = o tara in decadere ce ameninta principiul democratiei.

  2. Nimeni vad ca nu observa ca aceasta decizie s-a luat pe baza declaratiilor Sc.Internationale a drepturilor omului,in spatele careie sta nimeni altul decat Dl.Vlaicu,personaj omniprezent la mitingurile de fatada ale lui Tusac din fata sc.Callatis Therm,un om care de 22 de ani pagubeste bugetul statului sub titulatura de revolutionar.Care revolutie domnilor la Mangalia?Sau o fi un pui de Che Guevara ?Se contureaza tot mai clar faptul ca toata aceasta mascarada a fost atent pregatita ,premeditata,un fel de plan B in caz de esec al unuia din candidatii USL.O magarie prea usor de demontat domnilor activisti!Va credeam mai abili!

Comments are closed.