24 iunie 2024

Nereguli sesizate de către candidatul PRM, Adrian Cârlescu, la Secţia nr. 13

Candidatul PRM Mangalia la funcţia de primar, Adrian Cârlescu a depus, în această dimineaţă, o întâmpinare la preşedinta Secţiei de votare nr. 13, aflată în incinta Şcolii Generale nr. 1, din Cartierul Colonişti.

„Am sesizat faptul că operatorii de sondaj exit-poll stau mult prea aproape de secţia de votare, mai precis, la intrarea acesteia, nu la 500 m distanţă, aşa cum prevede legea. De asemenea, în faţa secţiei de votare nu au fost îndepărtate afişele electorale. Pe stâlpii de iluminat din faţa şcolii se află mai multe afişe cu Cristian Radu, PNL-PC care, astăzi, în ziua votării, nu trebuiau să mai existe. Am anunţat acest aspect şi la Biroul Circumscripţiei nr. 2 Mangalia pentru a-i atenţiona pe reprezentanţii Primăriei să remedieze această problemă, însă de la sesizare şi până acum s-au scurs două ceasuri şi nu s-a întâmplat nimic. Aşa cum ne aşteptam, nu se joacă cinstit şi mă aştept ca până la închiderea urnelor să mai apară incidente”, a declarat candidatul PRM, Adrian Cârlescu.

2 thoughts on “Nereguli sesizate de către candidatul PRM, Adrian Cârlescu, la Secţia nr. 13

  1. Duceti-va la sectia de la Policlinica unde baiatul cu exit pollul sta la maxim 2 metri de comisia de supraveghere si de cabinele de vot

  2. domnule carlescu ,,acum 4 ani il balacvareati pe iorgu si acum v ati aliat cu el Nu prea e corect

Comments are closed.