29 martie 2023

Jandarmii sunt pregătiți pentru meciul F.C.V. Farul Constanța-A.C.S. Sepsi OSK Sfântu Gheorghe de mâine!

Duminică, 19 martie, începând cu ora 16.30, pe stadionul Central al Complexului Academiei de Fotbal ,,Gheorghe Hagi” din localitatea Ovidiu se dă startul Play-Off-ului în cadrul Superligii de fotbal pentru F.C.V. Farul Constanța care va întâlni echipa A.C.S. Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.  

Pentru desfășurarea în condiții optime a evenimentului sportiv, peste 150 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanţa vor acționa pentru prevenirea apariției unor evenimente de natură să afecteze climatul de ordine și siguranță publică în zona stadionului.

 

Având în vedere interesul crescut al suporterilor pentru acest meci, pentru evitarea creării de ambuteiaje și a timpilor mari de așteptare la porțile de acces, reaminitim faptul că accesul în stadion se va face începând cu ora 14.00.

 

Totodată, precizăm că legislația în vigoare interzice următoarele:

  • afișarea de inscripții care incită la ură națională, rasială, religioasă sau la discriminări de orice fel și la violență;
  • accesul în arenă cu substanțe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuțite, pumnale ori alte asemenea obiecte, care pot pune în pericol siguranța participanților;
  • deținerea, folosirea sau efectuarea oricăror operațiuni cu materiale pirotehnice;
  • aruncarea asupra celorlalţi spectatori, asupra oficialilor sau a jucătorilor, asupra forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţă, asupra bunurilor mobile şi imobile aflate în incinta bazei sportive, precum şi în direcţia suprafeţei de joc cu obiecte de orice fel sau cu substanţe corozive ori care murdăresc.

Participanții au obligația de a respecta măsurile stabilite de către organizator și forțele de ordine, pe traseele către locul de desfășurare a meciului, în apropierea și în incinta arenei sportive, și sunt obligați să se supună la efectuarea controlului corporal preventiv şi al bagajelor de către forţele de ordine.

Recomandăm spectatorilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Lasă un răspuns

This site is protected by wp-copyrightpro.com