20 aprilie 2024

Goldtherm anunta pretul gigacaloriei la 295 de lei. Furnizarea agentului termic ar incepe de joi

În cadrul întâlnirii reprezentanţilor asociaţiilor de proprietari din Mangalia, convocată de reprezentanţii municipalităţii, directorul Goltherm Mangalia, Dan Georgescu, a declarat că furnizarea căldurii va începe imediat după ce, timp ce trei zile, temperatura exterioară în timpul nopţii va coborî sub 10 grade Celsius.

Acest lucru se va întâmpla, potrivit directorului societăţii, joi sau vineri, 8-9 noiembrie. În plus, Dan Georgescu a subliniat faptul că se aşteaptă aprobarea ANRSC pentru preţul gigacaloriei. „Acest preţ a fost stabilit la 295 de lei, cu TVA. În contractul trimis ANRSC a fost şi stipulat faptul că profitul urmărit de Goltherm este „zero“, a declarat directorul societăţii.

În cadrul aceleiaşi întâlniri s-a mai arătat faptul că Centrala 9 este prima care va trece, săptămâna viitoare, pe furnizarea agentului termic pe bază de gaz.

10 thoughts on “Goldtherm anunta pretul gigacaloriei la 295 de lei. Furnizarea agentului termic ar incepe de joi

  1. pai cum ramane cu promisiunea aia de 200 de lei? si cheliosu de georgescu a dat concurs pe postu ala ca parca e post public cine l-a proptit acolo dupa ce l-a consiliat patru ani pe tusac?

  2. Ia sa vedem acum cum vor sari sacalii pentru aceasta diferenta promisa! Eu va treb doar ce om politic si-a respectat pana acum cuvantul mai mult decat Radu. Face curat in oras, redeschide pietele, deschide magazine ale producatorilor, da caldura la pret rezonabil. Daca guvernul ar subventiona si el caldura, pretul ar fi mult mai mic. Ca doar nu va inchipuiati ca Iorgus v-a dat caldura ieftina ca asa a vrut el? Nu, pe vremea aia caldura era subventionata bine de la buget. Ehee, dar ofticatii tot ofticati raman. N-ar recunoaste neam ca primarul asta chiar e bun. Ce! Doar nu sunt ei fraieri sa recunoasca! Sunteti niste copii care sunt suparati ca nu au dreptate!

    1. Cornel,
      prostia nu doare 💡
      Că dacă ar durea …”Peste dealuri şi câmpii Ar sta leşurile mii!”
      A promite e una … dar când încerci să convingi „imbecilii”, că tu, Radu, ai preţul corect, mai mult, încerci să detaliezi la toate întâlnirile cum vei ajunge la preţul corect … a nu le respecta, demonstrează că mai minţit !
      Să ştii că pricep fenomenul producerii energiei termice cu tot ce implică! Ştiu că este o povară pentru un buget local secătuit!
      În acelaşi timp realizez că, la primăvară când se va trage linie, diriguitorii urbei vor realiza ce gaură neagră este acestă societate. Amu e frumos …pen’că încă suntem la operă … aşteptând instrumentiştii 😉

  3. Bai Cornel, tu chiar esti bulangiu si mincinos?Ia-ti piticul si mergeti amandoi la circ poate faceti un ban in plus.Sa-ti crape inima de frig la iarna tie si la toata familia ta.

  4. Nea Cornele, nu zi hop până nu sari groapa.
    Mai vorbim peste vreo două luni.
    Şi curat numeşti matale slalomul primtre rahaţi de câine ?
    Monitorizez vreo două haite pe Oituz şi pe la ANL-uri şi nu dau semne de regres, ba chiar de prosperitate. A cam început săptămâna brânzi şi dacă nu eşti atent rişti să buşeşti maşina din cauza ghioarlelor în călduri.

  5. Centrala 9 va furniza energie termica utilizand drept combustibi gazul, doar daca toti mangaliotii vor manca fasole incepand de maine !

  6. Inca nu e perfectat acordul cu guvernul bulgar referitor la statutul conductei din care se va face alimentarea cu gaz a Mangaliei. Asa ca ,don’georgescu ,lasa-ne… Dar ce mai conteaza un mincinos in plus…

  7. trebuia sa il bage radu un pic in seama si pe absentul senator moga care nici nu ar sti unde e mangalia daca nu ar avea atatea afceri prin zona. moga si negocierile mosu si sticla de tzuica… prieteni stiu de ce!

  8. Trebuie sa gasim o solutie pentru sprijinirea asociatiilor de proprietari in lupta cu datornicii. Problema nu este prea simpla, asa cum am vazut unele opinii. Asociatiile nu pot rezolva problema fara sprijin juridic de specialitate. Nu poti intra cu forta in casa omului sa-l debransezi.

  9. Problema datornicilor este a furnizorului de servicii, nu a asociaţiei.
    75% din oraş nu are căldură. Au trecut mai mult de 4 zile cu temperaturi nocturne de 5-6 grade. Este Duminică şi caloriferele sunt reci. Pinochio cel chel s-a dat la fund.

Comments are closed.