27 aprilie 2024

Comisarul sef Constantin Dancu – sef la IPJ Constanta. Subcomisarul Ciprian Sobaru, sef la Rutiera Constanta

Astazi, 8 aprilie a.c., începând cu ora 11.00, în prezenţa domnului comisar şef de poliţie Manea Camil, adjunctul şefului  I.P.J. Constanţa, dar şi a şefilor de poliţii municipale, şefilor de poliţii rurale, şefilor de servicii şi a altor cadre cu funcţii de responsabilitate, chestorul de poliţie Oprea Florea, adjunct al şefului I.G.P.R. a dat citire ordinului ministrului Afacerilor Interne, de numire ca împuternicit a comisarului şef de poliţie Dancu Ilie Constantin, să îndeplinească atribuţiunile de şef al inspectoratului.

Cu această ocazie, adjunctul şefului Poliţiei Române, a cerut factorilor de răspundere din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie să depună eforturi conjugate pentru sporirea gradului de siguranţă a cetăţeanului. De asemenea, chestorul de poliţie Oprea Florea a solicitat comenzii I.P.J. Constanţa consolidarea parteneriatului strategic cu celelalte structuri ale M.A.I. şi agenţii de aplicare a legii. Totodată, adjunctul şefului Poliţiei Române şi-a manifestat încrederea deplină în întreg corpul profesional poliţienesc constănţean şi aşteaptă rezultate remarcabile în planul ordinii şi siguranţei publice în zona de responsabilitate a inspectoratului.

Comisarul şef de poliţie Dancu Ilie Constantin a îndeplinit până la data prezentei numiri ca împuternicit la comanda I.P.J. Constanţa, funcţia de şef al Serviciului Rutier.

Tot astazi, subcomisarul de poliţie Ciprian Sobaru a fost împuternicit pentru o perioadă de 6 luni, să îndeplinească atribuţiunile funcţiei de şef al Serviciului Rutier Constanţa. Ofiţerul de poliţie (care este din Mangalia), a activat cu preponderenţă în cadrul Serviciului Rutier, iar din anul 2008 şi până la data prezentei numiri, a îndeplinit funcţia de şef al Biroului Rutier Constanţa.