28 martie 2024

Premiera „Editia de Sud“: Tatiana Odobescu a fost numită în funcția de manager al Centrului Cultural ”Callatis”

Pe surse, am fost anunțați că, în cursul zilei de marți 16 aprilie a.c., primarul Mangaliei, Cristian Radu ar fi numit-o pe Tatiana Odobescu manager al nou înființatului Centru Cultural ”Callatis”.

Instituția a apărut o dată cu unirea instituțiilor publice de cultură din oraș, sub o singură umbrelă, pentru o mai bună coordonare a acestora. De altfel, Tatiana Odobescu a deținut mai bine de 5 ani, funcția de director al Muzeului de Arheologie ”Callatis”, astfel că nu-i va fi dificil să administreze instituțiile de cultură din oraș. Este vorba despre Biblioteca Municipală, Biblioteca Franceză, Casa de Cultură, dar și Muzeul de Arheologie.

Vom reveni.

6 thoughts on “Premiera „Editia de Sud“: Tatiana Odobescu a fost numită în funcția de manager al Centrului Cultural ”Callatis”

  1. Nu stiu daca „sursele” sunt exacte dar stiu ca Tatiana Odobescu este un intelectual de clasa, este un istoric si un critic de arta remarcabil. Marturie nu sta doar teza sa de doctorat (luat in conditii de competitivitate !) ci si proiectele realizate pentru Muzeul de Arheologie Callatis. Succes Tatianei si felicitari edililor pentru aducerea culturii locale pe drumul cel bun !

  2. Acum sa vedem cum o sa plateasca pt toate rautatile gratuite pe care le-a facut Colesniuc la muzeu.

  3. Sa-mi bag….. , am scapat de Colesniuc si a venit alta care se lauda singura ( vezi Florin ). Bai fratilor daca nu era Georgescu nu era nici Colesniuc nici Tatiana (nora) acolo. D-zeu sa-l ierte de greseli precum vila lui Lita sau barul lui Gil. Hopaaa acum imi dau seama ca toti au trecut in lumea celor drepti. Sa fi fost vreun mormant de faraon printre ruine ???

Comments are closed.