26 aprilie 2024

Alegeri la filiala PC Mangalia

Vineri, 31 mai ac, în jurul orei 17.00, la Casa de Cultură, se va desfășura Conferința Municipală a filialei locale a Partidului Conservator. Președintele organizației Mangalia, ing. Vasile Olan, ce deține și funcția de consilier local, a declarat, în exclusivitate pentru „Ediția de Sud“, că după prezentarea bilanțului de activități derulate în ultimul an, vor avea loc alegeri în cadrul cărora va fi desemnat noul Biroul Permanent Local.

La întâlnirea conservatorilor au fost invitați vicepreședintele PC, ministrul delegat pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediu de Afaceri și Turism, Maria Grapini, președintele Organizației Județene de Femei, Mariana Bolcheș, președintele Organizației Municipale de Femei, Cristiana Dima, președintele Organizației Județene Constanța, senatorul Mircea Banias, prim-vicepreședintele PC Constanța, Dan Nicolae Rahău, precum și alți membri de seamă ai formațiunii politice.

2 thoughts on “Alegeri la filiala PC Mangalia

  1. Mai toti cetatenii din Mangalia sunt de acord ca multi dintre politistii locali sunt incompetenti si mult depasiti. Cum ar putea fi altfel cand unii dintre ei nici macar diploma de bacalaureat nu au. Printre ei gasim pe domnul Panait Marian care din paznic al portului turistic si angajat in cadrul Politiei Locale la departamentul Bunuri si valori , a ajuns peste noapte ditamai politistul local la ordine publica. Dansul neavand nici o idee despre ce inseamna aceasta functie. Nu a absolvit vreo scoala de politie locala si mai mult decat atat nici macar nu a dat un examen pentru ocuparea acestui post. Habar nu are sa intocmeasca un proces verbal sau ce legi sa aplice. Fireste nu au astea mare importanta cand a sa sotie este ditamai secretara in Politia Locala si isi sustine al sau sotior. Vom reveni

Comments are closed.