24 iunie 2024

A ajuns după gratii un șofer fără permis, care a fugit de polițiști și s-a răsturnat cu mașina în șanț

Poliția

Poliția

Ieri, 25 martie 2024, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut un bărbat, de 32 de ani.

Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și părăsirea locului accidentului.

Astfel, la data de 25 martie a.c., bărbatul a condus un autoturism, pe D.N. 38, în comuna Topraisar, și nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de polițiști în cadrul Poliției Orașului Techirghiol.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia.

Conducătorul auto și-a continuat deplasarea, a pierdut controlul direcției, iar autoturismul s-a răsturnat, în apropierea satului Potârnichea, pe malul Canalului Dunăre-Marea Neagră, bărbatul părăsind locul accidentului.

În urma accidentului rutier a fost rănit un bărbat, de 64 de ani, pasager în autoturism.

Cercetările în cauză au fost preluate de polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră, care, ulterior, l-au identificat și depistat pe șofer.

Acesta a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.