18 iulie 2024 19:47

A început VOTUL pentru lucrările înscrise în concursul Apa este Viață!

Apa este viață

Apa este viață

RAJA Constanța anunță încheierea înscrierilor în concursul Apa este Viață!, derulat cu ocazia Zilei Mondiale a Apei. Începând de astăzi este START VOT!

Răspunsul semnificativ al copiilor la provocarea de a ilustra rolul apei în menținerea păcii pe pământ ne-a surprins. A fost și pentru noi și pentru participanți o perioadă încărcată, având în vedere sutele de solicitări de înscriere în concurs, cu lucrări care mai de care mai creative și captivante. Chiar dacă unele creații transmise nu îndeplineau în totalitate cerințele anunțate inițial, am decis înscrierea lor pentru a nu-i dezamăgi pe copiii care au dedicat timp și au depus efort pentru a transmite mesajul și îngrijorarea lor în privința viitorului apei.

Cu aproape 400 de desene și participanți entuziaști, maratonul voturilor pe pagina de facebook https://www.facebook.com/scRAJAsa începe astăzi și se va încheia duminică – 17 martie 2024. Ținând cont de numărul mare de creații minunate, anticipăm un proces dificil de votare, cu multe emoții.

Reamintim tuturor că la numărătoarea voturilor se va lua în calcul doar utilizarea butoanelor „Like” sau „Love” pentru aprecierea desenelor.

La sfârșitul perioadei de vot pe pagina de facebook, cele mai apreciate 25 de lucrări pentru fiecare categorie de vârstă, vor fi evaluate de către o comisie de jurizare, organizată la nivelul societății. Aceasta va ține cont de respectarea cât mai fidelă a conceptului propus în acest an de Organizația Națiunilor Unite – Apa pentru Pace, dar și de celelalte condiții stipulate în Regulamentul de concurs.

Premii atractive așteaptă să ajungă la câștigători!

Mulțumim tuturor celor implicați și le urăm succes participanților!