18 iulie 2024 19:44

Acestea sunt rezultatele de la localele din Mangalia inregistrate in procesele verbale de la sectiile de votare. Cine ne vor fi consilierii locali

Zanfir Iorguş a câştigat cursa pentru fotoliul de primar al Mangaliei. În urma numărătorii rezultatelor obţinute din procesele verbale încheiate în fiecare secţie de votare, Zanfir Iorguş s-a clasat pe primul loc în opţiunile electoratului, cu 31,92% secondat de Cristian Radu, candidatul susţinut de PNL Mangalia, ce a înregistrat 29,94% şi de Mihai Claudiu Tusac, la această oră fost primar, cu 26,11%.

Zanfir Iorguş le-a declarat susţinătorilor săi, după finalizarea numărării voturilor, că, prioritare pentru el sunt reconstrucţia Mangaliei şi readucerea oraşului în rândul celor mai bine cotate, din punct de vedere economic şi turistic, localităţi din România.

În continuare, vă prezentăm şi restul procentelor obţinute atât la funcţia de primar, cât şi la Consiliul Local Mangalia.

Rezultate Alegeri Locale 2012

Primar:

Zanfir Iorgus – 31,92%

Cristian Radu – 29,94%

Mihai Claudiu Tusac – 26,11%

Marin Ciociia – 4,42%

Teodor Munteanu – 2,21%

Marios Thiera Cotlet – 1,96%

Adrian Cirlescu – 1,27%

Vasile Moldovan – 1,25%

Marian Dorner – 0,34%

Ion Niculescu – 1,21%

Marin Oprea – 0,15%

Consiliul Local:

PSD – 29,96% – 8 consilieri (Gh. Mazalu, Ion Petcu, Danut Moldovan, Constantin Filimon, Ghiulgian Membulat, Bogdan Maganu, Marian Craciun, Marian Guta)

PDL – 27,1% – 7 consilieri (Vasile Iorga, Ion Gogoasa, Paul Foleanu, Laura Cirlan, Lucian Popescu, Linica Stan, Levent Beghim)

PNL – 14,14% – 3 consilieri (Sorin Andrei, VasileOlan, Cristian Dragan)

PPDD – 6,25% – 1 consilier (Marin Ciocaia)

9 thoughts on “Acestea sunt rezultatele de la localele din Mangalia inregistrate in procesele verbale de la sectiile de votare. Cine ne vor fi consilierii locali

 1. Din lista dvs. rezulta un total de 19 consilieri
  Din cate stiu in CL sunt 21 de consilieri
  Probabil ca ceilalti doi sunt:
  Candidatul independent Oleniuc – Toata stima
  Candidatul Romilor – Mr. Raim :))

  Daca este cineva mai cunoscator sau mai avizat…..rog sa ma corecteze!

 2. Listele nu au fost validate, așa cum nici primarul nu este încă validat de BEC. Si la PNL si la PSD vor fi schimbări majore pe liste. Așteptăm si alegeri in cele dou partide după demisiile de onoare ale lui Tusac si Andrei.

 3. Vai mama noastra…am ales pana am cules…Acum cand USL face legea in toata tara , Iorgus e ce-a mai proasta algere, o sa aiba soarta lui Tusac…adica multe bete in roate si cine sufera, noi Mangalioti….si iar o sa asteptam 4ani.

 4. MAZILU NU MAI SCAPA MANGALIA DE EL,FILIMON VA FI CAMELEONIC,MENBULAT SI MAGANU NU-I VA INTERESA DECIT AFACERILE LOR,OLAN INOFENSIF CA INTOTDEAUNA,CIOCIIA VA FI SI EL PE ACOLO ,RESTUL ETC.

Comments are closed.