22 iunie 2024

Angela Marinescu, candidat USR pentru Consiliul Local: „Mangalia trebuie să devină un oraș din care copiii și nepoții noștri să nu mai fie nevoiți să plece!”

Semiran Abdurefi, candidatul USR Mangalia pentru Primărie, o prezintă, azi, pe Angela Marinescu, candidat pentru Consiliul Local:

„Angela Marinescu este colega care ne vorbeste despre Regatul României, despre Regele Mihai și vremurile in care principiile erau atribute esențiale în viața si cariera unei persoane! Pentru cei tineri din USR, ea este enciclopedia deceniilor trecute, ne ajută să nu uităm, să fim vigilenți și să luptăm întotdeauna pentru drepturile noastre, căci o clipă de neatenție ne poate intoarce în epoca absolutismului și a dictaturii!

Pe de altă parte, ea este profesionistul la care apeleaza tot usr judet pentru sfaturi si indrumare precisă in încercarea noastră, a profanilor, să grădinărim!

Atunci intervine dna Angela, ne explică cu răbdare ce si cum trebuie sa facem si, mai ales, ne indică toate, dar absolut toate plantele, cu denumirile lor in latină! Roșia este solanum lycpersicum si de aceea contine lycopen, florile de piatra sunt protulaca grandiflora si sunt adaptate la soare si secetă,cimbrul este sotureja hortensis , ori mesteacanul este betula!

La pensie visez sa mă ocup exclusiv de grădină! Până atunci însă, avem treabă in primărie!

Mă numesc Angela Marinescu, de profesie sunt inginer horticultor și am lucrat ca administrator de firmă atât în agricultura de stat, cât și în sistemul privat.

Cred cu tărie că fiecare persoană care este interesată de direcția în care merge țara și orașul său, are datoria de a se implica. Nu am dorit să mai aștept ca altcineva să rezolve problemele din Mangalia, din viața noastră, așa că am hotărât să mă implic, alăturându-mă echipei USR.

Aceeași dorință de implicare am găsit-o și la colegii mei mai tineri din USR, cărora le admir entuziasmul și dăruirea în lupta de a crea o lume mai bună și un mediu sănătos pentru familiile noastre.

În Mangalia mi-am construit căminul, aici mi-am crescut și mi-am educat copiii, însă, din lipsa oportunităților din acest oraș, au fost nevoiți să plece în altă țară.

Vreau să transformăm Mangalia într-un oraș din care copiii și nepoții noștri să nu mai fie nevoiți să plece, un oraș în care își pot clădi viitorul alături de familiile lor.

Vreau să transformăm Mangalia într-un exemplu pozitiv.

Alături de ceilalți colegi, candidați pentru Consiliul Local al Mangaliei, voi aduce contribuția la schimbările pe care ni le dorim, împărtășind din experiența profesională, în spiritul respectului pentru cetățean.”

Comandat de Uniunea Salvați România,
pentru Ediția de Sud, www.editiadesud.ro
CUI mandatar financiar coordonator: 41240005

Pe aceeași temă:

Leonard Nicolăina, candidatul USR Mangalia pentru consiliul local: „Singura promisiune pe care o fac este că mă voi lupta din răsputeri cu cei care nu vor dezvoltarea orașului!”