14 iunie 2024

APEL UMANITAR. Salvaţi salvatorul!

Unul dintre principiile de viață ale fiecăruia dintre noi este să ne îngrijim de sănătatea noastră şi a familiei noastre. Din nefericire, nu întotdeauna reuşim, fapt pentru care ne confruntăm cu momente sau evenimente deosebite, care au şi urmări grave. Important este ca atunci când aceste probleme sunt peste puterea şi nivelul la care încă le putem rezolva singuri, să cerem sprijin şi să ne lăsăm ajutaţi de ceilalţi.

Într-o situație de acest gen se află colegul nostru, plt.adj.şef. MARIAN DAVID care suferă de o afecţiune foarte gravă, fiind internat în Secţia de Oncologie a Spitalului Clinic Judeţean Constanţa. Pompierul are nevoie urgentă de sânge din grupa 01, motiv pentru care facem un apel la solidaritate. Toţi cei care doresc să-l ajute pot dona sânge pentru Marian David la Centrul de Transfuzii Sanguine Constanţa, iar dacă grupa de sânge diferă trebuie făcută precizare că se donează sânge în compensare pentru grupa 01.

Plt.adj.şef. MARIAN DAVID are 45 ani, este pompier de 22 ani şi activează în cadrul echipajului pentru descarcerare de 12 ani.  Practic şi-a dedicat existenţa protejării semenilor săi şi, ani de zile, a scos din ghearele morţii sute de oameni, fără să ceară nimic. Însă viaţa cere viaţă în schimb, iar acum, este pe cale să cadă el însuşi pradă inamicului perfid pe care l-a învins de atâtea ori.

Acum este în imposibilitatea de a-și salva viața de boala care îi macină organismul și are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. Orice cetăţean îl poate ajuta.

În numele pompierilor constănţeni, le mulţumesc anticipat celor care îl vor ajuta pe colegul nostru în acest moment de grea cumpănă.

 Purtător de cuvânt,

Paula Anghel