25 iulie 2024 13:59

Atenție! Mâine va fi sistată apa potabilă în centrul Mangaliei

RAJA

RAJA

În vederea executării lucrărilor de racordare a conductelor nou înființate la sistemul centralizat de alimentare cu apă, de la intersecția străzilor Ștefan cel Mare cu Vânători din municipiul Mangalia, echipele RAJA vor sista alimentarea cu apă joi – 14 martie 2024, în intervalul orar 08.00 – 18.00.

Vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii de pe străzile: Vânători, Ștefan cel Mare, I.C. Brătianu, Mircea cel Bătrân, Centrul de Dializă și Policlinica Mangalia.

Investițiile fac parte din Contractul de lucrări CL16: ”Rețele apă și canalizare Mangalia”, în valoare totală de aproximativ 41 de milioane lei, proiect derulat în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.

Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de aceste lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții. Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

UPDATE: Urmare a unor probleme de ordin tehnic apărute în cadrul lucrărilor pregătitoare pentru conectarea noilor rețele la sistemul centralizat de distribuție, oprirea de apă din municipiul Mangalia din zona centrală, programată pentru data de 14 martie se amână. Imediat, ce acțiunile pregătitoare vor fi finalizate, lucrarea va fi stabilită pentru o dată ulterioară, ce va fi anunțată din timp.